Instagram Travel Thursday: Reissuvuosi 2017

Pitkästä aikaa osallistun minäkin IGTT tällä postauksella. Aloin itse asiassa valmistella tätä jo joulukuussa, sillä kun harvoin osallistuu pitää aina kerrata miten saikaan Insta-kuvat lisättyä blogiin. Tämä tammikuun teema oli myös sellainen, että tähän löytyi hyvin kuvat omalta reisereisefin Insta-tililtä.

Tässäpä siis reissuvuoteni 2017:

Ensimmäisen matkani tein helmikuussa Lohjalle* Päiväkummun kylpylään. Aivan ihana paikka, jossa tulen varmasti vielä joskus käymään uudestaan. Reissusta voit lukea lisää täältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo helmikuussa oli vuorossa toinen matka, tällä kertaa ulkomaille, mutta niinkin lähelle kuin Tallinnaan. Kävin tuolla reissulla kampaajalla ja yövyimme kylpylähotellissa, jossa meille tuli avomiehen kanssa aika iso riita. Kestikin kauan ennen kuin kirjoitin tuosta reissusta mitään. Hyvä ruoka, parempi mieli ja voin lämpimästi suositella vanhankaupungin laidalla sijaitsevaa Kaerajaan  ravintolaa. Lue lisää ravintolasta.

Lentokoneella lensin huhtikuussa, koska halusin nähdä yhden lempibändeistäni Chameleons Voxin livenä taas. He esiintyivät Tarragonassa, Espanjassa. Tähän matkaan oli hyvä yhdistää Barcelona, jonne lensin, sekä uusi valtio Andorra. Tai olinhan myös Espanjassa ensimmäistä kertaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toukokuussa kävin katsomassa samaa bändiä jopa kaksi kertaa, Lontoossa ja Brightonissa. Molemmissa olen käynyt aiemminkin, mutta tällä reissulla huomasin kuinka monipuolinen kaupunki Lontoo on, ja kuinka siellä on aina jotain uutta nähtävää.

Kesäkuun alussa oli aika toteuttaa pitkä haaveeni ja reissata New Yorkiin Reykjavikin kautta. Islanti vaikuttaa olevan aivan ihana maa ja näin siitä aivan liian vähän stopoverillani! New Yorkissa oli kamalasti nähtävää ja sinne pitää varmaan suunnata joskus uudestaan.

 

 

Kesäkuussa kävin uudestaan Tallinnassa, koska siellä esiintyi Rammstein. Ehdoton lempibändini! Tallinnasta jatkoin Narvaan, joka ei ollut kovin kiinnostava kaupunki, mutta tulihan nähtyä itäistä Viroa. Ennen juhannusta olin vielä toistamiseen äitini kanssa Tallinnassa. Myös siskojeni piti tulla mukaan, mutta toinen heistä ei ehtinyt saada passia ajoissa.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 
Heinäkuussa matkasimme avomieheni kanssa Nepaliin. Vaihdoimme konetta Istanbulissa, mutta kaupunkiin emme ehtineet lähteä tutustumaan.

 

Suunnitelmissani oli vielä joulukuussa mennä katsomaan Chameleons Voxia Manchesteriin, mutta raskauden huonon olon takia en ostanut keikkalippua tarpeeksi ajoissa. Kun vointini oli parempi oli keikka jo loppuunmyyty. Ehkä hyvin näin, olisi ollut aika jännittävää matkustaa yksin raskaana toiseen maahan lentokoneella. Ensi vuonna sitten! Avomies lupasi jo jäädä kotiin lapsenvahdiksi. 😉

Tässä vielä lyhyesti maat, joissa vierailin 2017:

Andorra
Espanja
Islanti
Iso-Britannia
Nepal
USA
Viro

*Lohjan reissun tarjosi  Länsi-Uudenmaan Lumo matkailu Oy

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Tämä blogikirjoitus on osa Instagram Travel Thursday –tempausta, jonka järjestäjinä toimivat Travellover ja Vagabonda. Olen Instagramissa nimimerkillä reisereisefin

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply ananas2go 04/01/2018 at 23:42

  Lontoo on aina ihana! Minulla oli viime vuonna toinen kerta. Ymmärrän hyvin, miksi jotkut palaavat snne yhä uudestaan.

  Onnittelut hei perheenlisäyksestä! Matkailoa edelleen!

  • Reply Tiia/ReiseReise 06/01/2018 at 12:03

   Niin on, ymmärrän myös hyvin, voisin minäkin käväistä taas tänä vuonna Lontoossa. Tuskin silti, vuosi 2018 tulee varmasti olemaan kotimaan matkailua ja ihan hyvä niin. 🙂 Kiitos toivotuksista!

 • Reply Travelloverin Annika 08/01/2018 at 18:16

  Ihanan monipuolinen matkavuosi sinullakin. Eikä tosiaan aina tarvitse lähtee Tallinnaa kauemmas. Matka se on pienikin matka! Paljon olet myös musiikin perässä matkustanut. Minusta on tosi siistiä, että on jokin harrastus tai vaikka juuri yhtye, jonka vuoksi lähtee maailmalle. Minä olen ollut vain muutaman kerran Italiassa paikallisen artistin vuoksi. Olenkin otsikoinut juttuja tyyliin Miehen vuoksi Italiaan. 🙂

 • Reply Terhi | VAGABONDA 15/01/2018 at 22:26

  Onpas ollut monipuolinen matkailuvuosi! Islanti kiinnostaa minua koko ajan enemmän ja enemmän, ja tuo stop over -mahdollisuus on aivan loistava, sillä sen voisi kätevästi yhdistää Yhdysvalloissa käymiseen. Milloinkahan sellaisen reissun saisi toteutettua… 😀

 • Reply Kohteena maailma / Rami 30/01/2018 at 23:19

  Islanti on itsellä vielä käymättä ja sinne haluaisin mennä mahdollisimman pian. New Yorkin kanssa se olisi hyvä yhdistää, mutta sitten tarvitaan jo pidempi loma. Viime aikoina itselle sellaiset 3 yötä on ollut New Yorkiin sopiva, kun olen ollut liikkeessä sellaiset 24/7 -> pidempiä lomia ei jaksa sinne 😀 On se vaan niin mahtava kaupunki!

  Mukavia reissuja sulle tälle vuodelle!

 • Leave a Reply