Suomen suurin matkablogiyhteisö

Syy verkkaiseen päivitystahtiin – meille syntyy vauva 2018!

Olen nyt jo jonkin aikaa tuijotellut tätä näyttöä. Yhtäkkiä en tiedäkään miten aloitan tai mitä kerron. Olen siis raskaana. Olemme japsin kanssa iloisia, emme ole lasta yrittämällä yrittäneet vaan hän on saanut tulla, jos on tullakseen. Olen kuitenkin jo yli 30-vuotias, joten senkin vuoksi aihe on tullut meille ajankohtaiseksi. Syksyllä tein sitten positiivisen raskaustestin. Ajattelin ensin, kun kuukautisia ei kuulunut, että stressaan uuden työn alkamista ja kuukautiset ovat siksi myöhässä. Myös oireet, joita tunsin sopivat kilpirauhasen vajaatoimintaan, joten olin iloinen, että olenkin raskaana!

Lokakuussa, kun väsymys ja osittainen pahonvointi oli pahimmillaan, ajattelin, etten enää ikinä halua olla raskaana. Nyt jälkeenpäin mietittynä pääsin kai aika helpolla, oksensin vain kolme-neljä kertaa, mutta etova olo piti aikalailla makuuasennossa. Töistä en ihme kyllä joutunut olemaan päivääkään poissa, mutta kotiin palattuani nukuinkin sitten lähes loppupäivän. Ymmärrätte siis varmaan, ettei nyt syksyllä ollut energiaa päivittää blogia.

Kyselin jo aikoja sitten eräässä matkabloggaajien Facebook-ryhmässä, että mitä muita asioita blogiin matkabloggaaja voi kirjoitella. Ajatuksena ei ollut tämä raskaus, josta en edes silloin vielä tietänyt vaan meidän ”asuntoprojekti”. Olemme siis ostaneet ikioman asunnon, johon pääsemme muuttamaan ensi vuonna myös. Nyt, kun tiedossa on aivan oma koti, on sisustusjutut alkaneet kiinnostaa enemmän (olen toki jo aiemmin katsonut innoissani esimerkiksi Innoa, Pientä pintaremonttia ym.) Uusi perheentulokas on kyllä niin iso asia, että hän varmasti tulee näkymään (ei kuitenkaan ehkä fyysisesti) blogissa (ja vblogeissani). Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö matka-aiheisia juttuja ReiseReise:ssa ilmestyisi. Niitä tulee jatkossakin, mutta myös koti- ja vauva/lapsiaiheisia asioita. Olen nimittäin huomannut, että vertaistuki on ihana asia! Päivitän varmasti tänä viikonloppuna uuden suunnitelman miten blogini päivittyy.

Tällä hetkellä oloni on hyvä, lähes normaali, tosin olen huomannut, että olen ehkä vähän kömpelömpi, vaikkei vatsani vielä niin iso ole.
Mutta mitä on tulossa? Miten loppuraskaus sujuu? Kaikki on niin uutta ja jännittävää! Vauvelimme syntyy keväällä, joten muutamia kuukausia tässä vielä odotellaan ja ihmetellään tätä uutta elämänvaihetta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Viherjuuria 10/12/2017 at 14:54

  Oikein paljon onnea!
  Toivotaan, että kaikki sujuu loppuun asti hyvin ja saatte ensi vuonna mukaanne uutta matkaseuraa <3

  • Reply Tiia/ReiseReise 10/12/2017 at 17:56

   Kiitos kovasti Heidi! 🙂 Voi olla, että heti ensi vuonna pitää viedä vauva näytille Japaniin (avomieheni on siis sieltä kotoisin).

 • Reply Katja/historiadeviajes 10/12/2017 at 17:16

  Paljon onnea! Paljon elämän muutoksia, mutta kaikki taatusti sen arvoista. Ota aikasi, kyllä me lukijat täällä pysytään!

  • Reply Tiia/ReiseReise 10/12/2017 at 17:58

   Kiiiitos! 🙂 Joo saa nähdä millaista on lapsiarki meillä. 😀

  Leave a Reply