Suomen suurin matkablogiyhteisö

Facebookin 10 profiilikuvaa #profiilikuvahaaste

Tänne on tullut jonkin verran uusia lukijoita, tervetuloa! Toivottavasti viihdytte kauemmin kuin muutaman klikkauksen ajan. Ajattelin, että tähän väliin Mamma rimpuilee -blogin Facebook-haaste sopisi kuin nenä päähän, sillä tätä kautta voin myös kertoa itsestäni jotain. Haasteessa kuuluu siis julkaista 10 Facebookin vanhaa profiilikuvaa. ReiseReise on matkablogi, joten olen valinnut 128 profiilikuvastani sellaiset, jossa kierrän jossain päin maailmaa.

Tässä #profiilikuvahaaste kuvani:

Geishana Tampereella

Ensimmäinen kuva on joulukuulta 2011 Tampereelta. Asuin Tampereella kolme vuotta, ja kaupunki on edelleen oma suosikkini Suomessa. Olen tässä pikkujouluissa ja voitin jopa parhaan pukeutujan palkinnon. Palkinto oli nimellinen, mutta pääsin sentään istumaan joulupukin syliin.
Olin jo tuolloin kiinnostunut Japanin kulttuurista ja tämä asuni esittää Geishaa. Hassua, että nyt olen käynyt jo kaksi kertaa Japanissa ja avomieheni on japanilainen. Kai se oli väistamatöntä. 😉

10 vuotta ystävyyttä

Tunnistatteko kaupungin? Ateena ja toinen vierailuni Kreikassa, aiemmin olin käynyt Rhodoksella. Nyt olin matkalla yksin, mutta tunnen kaksi kreikkalaista, toinen heistä on hyvä ystäväni ja kova Suomi-fani. Itse asiassa tämä kreikkalainen houkutteli minut Facebookin alunperin ja olemme tunteneet vähintään 10 vuotta! Tapasimme viimeksi viime vuonna Suomessa. Saa nähdä millon itse pääsen taas Kreikkaan, viime loma ei aivan mennyt nappiin, enkä saanut kaupungista parasta mahdollista kuvaa.

Sateenvarjojen joukossa

Budapest, Unkari. Yksi suosikkikaupungeistani Euroopassa. Kuvan on ottanut N.L. unkarilaissaksalainen Couchsurfing-hostini.

Rakkaudentunnustus ranskaksi

Hah, tämä aurinkolasikuva on Nizzasta tai Monacosta. Näihin laseihin liittyy hauska juttu, tai no, vähän outokin juttu. Istuin nämä päässä rantabulevadin penkillä Nizzassa ja eräs mies pyörän kanssa tulee siihen. Kun selviää, etten puhu ranskaa käyttää hän kaiken englanninkielen taitonsa ja sanoo minulle ”you’re beautiful” ja hetken päästä ”I love you”. Sitten hän pyytää minua riisumaan aurinkolasini, koska haluaa nähdä silmäni. No onneksi pian mies jatkaa matkaansa ja lähdin myös itse aika nopeasti pois hänen jälkeensä penkiltä. No ei sitä jokapäivä saa ranskalaiselta rakkaudentunnustusta. 😀
Tällöin olin jo parisuhteessa japsini kanssa ja ristimmekin nämä ”I love you”-laseiksi.

Helteessä sateenvarjo auttaa

Tämä kuva voi olla tuttu vanhoille lukijoilleni, sillä tämä löytyi tokasta banneristani täällä Rantapallossa. Kuva on otettu Singaporesta. Ei ole kyllä yhtään ikävä tuota kuumuutta. Hymy on varmasti silti aito.

Pinkki linnanneito

Bamberg <3 Erasmus-vaihtokohteeni. Kuva on otettu Altenburgista, keskiaikaisen linnan luota. Palasin paikalle vielä uudelleen samalle paikalle pienelle kuvaushetkelle dirndl päällä.

Jes, itselaukaisimet!

San Francisco ja Twin Peaks. Ensimmäistä kertaa USAssa, mutta ei viimistä, sillä tänä kesänä kävin New Yorkissa.

Tuulee, huipulla tuulee

Toinen kuva edellä mainitusta paikasta. Tässä seison toisessa huipussa, kuten näkee aika tavalla tuulee. Tuo oli hauska kokemus, mutta tosin kun muut turistit lähtivät ja jäin hetkeksi yksin, tuli kiire lähteä myös alaspäin. SF on niin lähellä merta, että siellä tuulee aina, joten jos omistaa pitkät hiukset tälläset tuulikuvat ovat taattuja. Itse tykkään tästä kuvasta.

Auringonnousu Jätkäsaaressa

Clarion-hotellissa* Helsingissä, nykyisessä kotikaupungissani. En ole mikään Helsinki-fani, mutta pikkuhiljaa olen löytänyt omia suosikkipaikkojani täältä. Täytyy myöntää, että silti usein vietän enemmän aikaa kotona kuin lähden tutustumaan uusiin paikkoihin täällä Hesassa. (Stadin slangi ei sovi suuhuni, eikä tule sinne koskaan sopimaan.)

Ja taas tuo pinkki takki!

Valitsin tämän kuvan lopuksi, koska se on ReiseReise-Instan pääkuvana myöskin. Jos tunnistat paikan, saat papukaijamerkin. Vinkkinä voin sanoa, että kuva on Manchesterista. Tarkemmin sanottuna Greater Manchesterista. Ihanaa, että näillä näkymin olen taas joulukuussa menossa kaupunkiin!

*Clarion-hotellissa vierailtu lahjakortilla, joka saatu blogin kautta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply