Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vuosi 2016 ja mieleenpainuvat tapahtumat

Jälleen kohta alkaa uusi vuosi ja on aika suunnata katseet tulevaan. Monesti matkabloggaajat listaavat vuoden matkat yhteen postaukseen ja itsekin sellaisen julkaisen. Ajattelin, että vuoden tapahtumat muistaisi paremmin, kun niistä kirjoittaisi pienen muiston joka kuukausi. Näin myös tein, mutta Erasmus-vaihto sotki kirjoittamista, joten maaliskuusta eteenpäin ei oikein tullut kirjoitettua muistorunkoon mitään, harmi! Tässä kuitenkin jotain kuulumisia koko vuodelta, yleisesti ottaen oli aika rankka vuosi, vaikka paljon hyvääkin tapahtui. Toivottavasti tuleva vuosi selkeyttää asioita monessa suhteessa. Olkoon siis 2017 parempi.

Tammikuu
Suru-uutinen: Alan Rickman
Kävin luistelemassa
Matkamessut ja Ville Haapasalo
Poikaystävä kävi jälleen Portugalissa
Sain asunnon Saksasta, vuokra 190€ yksiö, samaan aikaan Vaasan soluhuoneen vuokra olisi noussut, 290€
Kylpylä Tropiclandia ja jonka jälkeen menimme väärään ravintolaan syömään.
Olin hautajaisissa.

Helmikuu
Ystävänpäivä oli yksinäinen, mutta se varmasti olisi ollut erilainen, jos en asuisi Vaasassa.
Helmikuussa tapahtui myös muutto kahdessa osassa. Ensin äiti ja sisko tulivat hakemaan osan tavaroista. Samalla tulin itsekin Poriin ja viikonlopun jälkeen tulin isovanhempieni kanssa hakemaan loput tavarat. Onneksi pappallani on peräkärry! Muutto meni paremmin kuin kuvittelin ja tajusin kuinka paljon turhaa tavaraa sitä onkaan kertynyt.
Vietin poikaystäväni kanssa synttäreitä etukäteen. Kävimme syömässä, kahvilassa ja leijatimme leijaa. Sain myös lahjakortin. Omat lahjani todellakin kalpenivat noiden rinnalla.

Maaliskuu
Maaliskuun ensimmäisenä lensin Müncheniin. Ihmettelin Lidlin viinipulloja ja löysin kasvissyöjälle sopivia karkkeja, joihin tutustuin Tallinnassa.
Matkustin junalla vaihtokaupunkiini Bambergiin. Vihdoin pidemmän aikaa Saksassa!

DSCN0787

Huhtikuu
Bambergin Live Club ja Yossarian. Sain hetki sitten sähköpostia bändiltä.

Toukokuu
Amerikkalaisen kaverin kanssa bussireissu Parisiin ja Disney Wolrd vierailu. Bussimatka takaisin oli ehkä rankin, jonka olen kokenut.

DSCN7328

Kesäkuu
Poikaystävä tulee vieraillulle Bambergiin ja käydään uimassa. Samoin perheestä äitini ja toinen sisko.

Heinäkuu
Erasmus-vaihdon lopputentit olivat ja yhtä lukuunottamatta menivät läpi, jopa japani! Tein elämäni ensimmäisen suullisen tentin.

Elokuu
Kierrän Iso-Britanniaa
Näen lempibändini vielä kaksi kertaa ja heihin liittyen saan uuden Facebook-kaverin.
Palaan Suomeen
Flow-festivaalit
Käyn työhaastattelussa.
Muutamme kaksioon ja olen taas avovaimo.

DSCN7409

Syyskuu
Käyn työhaastattelussa, saan paikan ja stressi vähenee. Aloitan työt.
Ostan kausikortin vanhalle salille, jossa aloitin ilmajoogan, kun ensimmäisen kerran asuin Helsingissä. Nykyään sali tarjoaa myös ns. tempputunteja, käyn myös muutamalla rengastrapetsitunnilla ja saan vihdoin kokeilla silkkejä.
Kreikkalainen kaverini tuli vierailemaan kolmatta kertaa Suomeen, sovimme näkevämme ensi vuonna Kreikassa. Päivittelimme kuinka monta vuotta olemmekaan tunteneet (7?).

Lokakuu
The cure Helsingissä sekä Prahassa. En voi mennä Berliiniin, sillä en saa lomapäivää töistä, vaikka onkin syyslomaviikko.
Parisuhdeongelmia.

Marraskuu
Terveys reistailee ja olen väsynyt.

Joulukuu
Vietämme yön Clarion-hotellissa, jonne sain lahjakortin Matkamessuilta.
Teen vuoden viimeisimmän matkan Manchesteriin. Myöhästyn elämäni ensimmäistä kertaa jatkolennolta.
Joulunvietto Porissa.

DSCN9525

Uuden vuoden suunnitelmat ovat vielä auki.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Noora | Kerran poistuin kotoa 28/12/2016 at 22:54

  Onpas sulla ollut tapahtumien täytteinen vuosi! Mua kyllä harmittaa, etten koskaan päässyt sua moikkaamaan sinne Bambergiin, mutta pitää ehkä joskus yrittää käydä siellä muuten. Sen verran mukavalta paikalta se vaikutti. Mä haluaisin kokeilla ilmajoogaa, mutta tunteja on täällä (tai oli ainakin viimeksi kun katsoin, tosin se taisi olla jo alkuvuonna…) ollut vielä aika vähän ja mulle huonoihin aikoihin. Ehkä pitäisi joskus katsoa uudestaan 😀

  • Reply Tiia/ReiseReise 19/03/2017 at 14:56

   Oli kyllä, mutta paljon hyviä muistoja jäi. Olisi ollut kiva nähdä Bambergissa, mutta on kyllä tuttua miten matkasuunnitelmat muuttuu. Toivottavasti käyt siellä joskus kuitenkin, on se ihana kaupunki. 🙂
   Mä tykkään enemmän nykyään hammock trics tunneista, jossa tehdään siis erilaisia temppuja kankaan avulla. Mutta ilmajoogatunnit on hyvä pohja muille jutuille. Muistan miltä tuntui mennä ekaa kertaa pää alaspäin, nyt menee, kun vettä vaan,

  Leave a Reply