Kasvisruokaa Salzburgissa

Mariborista saavuin suoraan junalla Salzburgiin, en siis pysähtynyt enää uudestaan Grazissa. Salzburgissa vietin jälleen yhden yön samassa Yoho hostellissa. Vaikken olekaan kasvissyöjä, syön mahdollisimman usein kasvisruokaa, sillä kalan lisäksi rakastan sitä. Tarkoitus on listata tänne blogiin ympäri maailmaa kasvisruokapaikkoja tai ainakin -annoksia, toivottavasti joskus niitä on pitkä lista.

DSCN5357

DSCN5364

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tässä omat vinkkini Itävallan neljänneksi suurimpaan kaupunkiin ja Mozartin synnyinkaupunkiin. Ensimmäisenä voisin mainita ketjuravintolan My Indigon, jossa useimmat ruoat ovat jopa vegaanisia! Tietääkseni Salzburgista löytyy kaksi My Indigoa, pienempi on lähellä vanhaakaupunkia, eikä se ole yhtä viehättävä kuin hostellini lähellä sijaitseva (Auerspergstraße 10). Ruoka oli maukasta, paikka rauhallinen ja sisustus kotoisa. Viihdyin hyvin ja myös wifi löytyi. Ketjun slogan on ”eat and smile”. Kuvaa paikkaa hyvin. Ainoa miinus siitä, että yhdestä avokadosta sai maksaa 1,50€!

DSCN5358

DSCN5360

Korttelin toisella puolella sijaitsee kasviskahvila The Heart of Joy Cafe, joka on onneksi auki kello seitsemään. Tästä tuli enemmän mieleen lounaspaikka, sillä paikkoja oli aika monta, eikä pöytien ympärillä ollut paljoa liikkumatilaa. No, ainakin paikka löytyi helposti. Kovin suuri nälkä ei ollut, mutta halusin kuitenkin testata paikkaa, joten söin vain keiton. Maistui hyvin tämäkin ja menen varmasti joskus uudestaan syömään runsaammin. Kahvila löytyy Franz-Josef-Straße 3 (kadulta).

DSCN5428

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

DSCN5427

20160409_130844

20160409_125751

20160409_131102

Molemmissa paikoissa puhuttiin hyvää englantia. Jälkimmäisessä on pöytiin tarjoilu, My Indigossa tilataan tiskiltä ja kannetaan tarjotin itse halutulle paikalle.

En ole varma onko Salzburgista vielä kirjoitettavaa, mutta olen ajatellut, että seuraavat jutut kirjoitan oman mielenkiinnon mukaan eli ne eivät välttämättä tule siinä järjestyksessä, kun matkat olen tehnyt. Katsotaan mistä innostun kirjoittamaan seuraavaksi!

Tällä viikolla olen menossa Pariisiin, ensimmäistä kertaa!
Voit seurata matkaa Instagramissa reisereisefin. Latasin myös Snapchatin, mutta en tajua siitä vielä oikein mitään, mutta yksi Mystory siellä pitäisi olla. Nimimerkki on Tiiareise
Nykyään myös Facebook-sivu löytyy. Olisi ihanaa jos 200 seuraajaa täyttyisi Instassa. Facebookissa 50 voisi olla aluksi tavoite. 🙂

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply