Suomen suurin matkablogiyhteisö

Mitä jos aika loppuu kesken?

Johdanto..

Menetin itselleni tärkeän ihmisen toukokuussa 2013. Meissä oli paljon yhteistä, hän rakasti myös kirjoja ja matkustamista. Kun hän sairastui ja tuli taas terveeksi, lähti hän perheensä kanssa kiertämään Eurooppaa. En yhtään ihmettele. Saimme paljon lisäaikaa, toivoa, mutta lopulta hän kuihtui, lääkittiin morfiinilla ja asui kotona, sillä mitään ei ollut enää tehtävissä.

Hän jaksoi aina kysellä kuulumisiani. Hän kirjoitti vauvakirjaani enemmän kuin äitini. Hän kuoli siinä uskossa, että minusta tulee saksan kielen opettaja. No, mistä sitä ikinä tietää.

Toisin kuin minä hän oli sosiaalinen ja hyvä piirtämään.
En haluaisi olla ihminen kenelle pahin pelko kävi toteen. Tiedän miltä tuntuu pohjaton suru, joka ei koskaan lähde pois. Ei tietystikään, vaikka yritänkin miettiä niitä kaikkia yhteisiä hauskoja, ja muistiin tallennettuja hetkiä.

Omat matkahaaveeni täyttävät varmasti A4. Joskus sitä käy mielessä, että jos itsekin sairastuu tai tapahtuu jotain muuta ja asiat jäävät kesken.

Tänään on ollut ihan hirveän hauska päivä. Olen ollut tosi iloinen, että olen täällä Saksassa. Kun lähdin tunneilta pois oli taivas jo kauppareissun maalautunut vaaleanpunaiseksi. Se oli uskomattoman kaunis. Lähempänä kotiani sokea nainen käveli edessäni ja olin pahoillani, ettei hän nähnyt samaa.
Tänään olen ollut niin täynnä elämäniloa ja odotusta tulevasta. Tutkimusmatkat Saksan läpi alkakoon. Viikonloppuna tarkoitus on tehdä ekskursio lähikaupunkiin. Sitä odotellessa, pitäkäähän itsestänne huolta! (:

DSCN4260

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply jujukas 15/03/2016 at 11:42

    Näinhän se on, aika voi loppua koska vaan! Tästä syystä kannattaa elää tässä ja nyt elämää eikä sitten joskus kun…. Hienoa, että sinä olet päässyt toteuttamaan yhtä haavettasi. Kaikkea hyvää sinulle ja mahtavaa harjoitteluaikaa. Seuraan matkaasi mielenkiinnolla ja odottelen itsellenikin kivoja vinkkejä mahtavista paikoista siellä päin Saksaa 😉

    • Reply Tiia/ReiseReise 20/03/2016 at 13:51

      Kiitos 🙂 Aika kuluu kovaa vauhtia eteenpäin, enemmän tapahtuu, kun kerkeän kirjoittaa. Mutta toivottavasti saan kierreltyä paljon Baijeria ja pääsen kirjoittamaan eri kaupungeista. 🙂

    Leave a Reply