Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kuvia Sapporon keskustasta ja yö junassa

Ennen kuin siirryn seuraavaan kaupunkiin meidän kesäisen Japan Rail Pass matkalla, laitan vielä muutamat kuvat Sapporosta. Kaupunki ei jäänyt mieleen mitenkään erikoisen mielenkiintoisena, mutta antaisin ehdottomasti vielä toisen mahdollisuuden. Vietimme kaupungissa taas vain vähän aikaa ja kävelimme vasta iltasella keskustassa, joten ehdottomasti pitää vierailla joskus uudestaan.

Mutta tässä näitä kuvia, kuten nähdä saattaa oli ilma aika sadekausimainen. Kun palasimme historiallisesta kylästä ei sateesta onneksi ollut kauheasti enää tietoakaan. Ostimme eväät ja otimme yöjunan Yamagatan prefektuuriin.
Valitettavasti ”makuusalit” oli jo myyty loppuun, joten jouduimme nukkumaan penkeillä. (Nuo olisivat olleet ilmaisen meille, koska matkustimme reilipassilla). Mielenkiinnosta kävimme katsomassa näitä ”makuusalit” ja konduktööri vähän suuttui meille. Olin lopulta ihan tyytyväinen, ettei tilaa meille ollut, sillä näissä ”makuusaleissa” haisi melko pahalle ja paljon yksityisyyttä ei ollut.
Kuvia en kehdannut ottaa, mutta voitte kuvitella tatamin, jonka ”jalkopäässä” on kävelyyn jätetty kapea alue, sillä kengillä tatamille ei saa koskaan astua. Huonosti netistä löytyy kuvia, mutta googlatkaa ”carpet seats hamanasu” niin saatte ehkä ideasta kiinni.

DSCN2054

DSCN2052

DSCN2060

DSCN2063

DSCN2076

DSCN2081

Ps. Japanin junista ja kuvia on tulossa erillisessä postauksessa, mutta en osaa sanoa milloin. En ole vielä aloittanut sen kirjoittamista. Nyt lähden ostamaan vähän karkkia.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply