Suomen suurin matkablogiyhteisö

10 käyntikorttia ilmaiseksi

Matkamessut lähestyivät ja lueskelin, että jotkut bloggaajat ottavat jopa käyntikortteja mukaan. Mulle on outo ajatus edes omistaa oman blogin käyntikortteja. Tulee mieleen negatiiviset asiat, kuten busineksen tekeminen ja rahastus. Nyt olen kyllä muuttanut mieleni ja ymmärrän käyntikortin olevan oiva tapa vaihtaa yhteystiedot.

DSCN4049

Lueskelin jonkun amerikkalaisen bloggaajan postausta blogin kehittämisestä (tai saattaa olla, että aiheena oli blogin lukijamäärien lisääminen). Tuolta sivulta, jonka nimeä en valitettavasti muista, löysin linkin Moo printtifirmaan, josta saa tilattua 10 ensimmäistä käyntikorttia ilmaiseksi.

DSCN4051

No, Matkamessut mielessä ajattelin kokeilla. Kyllä vain oli vaikeaa valita ulkoasua, sillä käyntikorttiin ei ole mitään valmista mallia, ja hyvä niin, ihanan persoonallisia kortteja matkabloggaajat voivat ainakin tehdä. Mutta arvatkaa vain tulivatko kortit perille ajoissa. Tänne Vaasaan ne sitten lopulta tulivat, olin nimittäin laittanut postitusosoitteeksi poikaystävän osoitteen, mutta ei ne sinne menneet vaan sieltä oli selvitetty mun osoite. Ihan turhaa työtä, luulin oikeasti, että se toimii noin! Anteeksi!

Nämä käyntikortit näyttävät itseasiassa ihan kivoilta. Samasta amerikkalaisesta blogista sain vinkin tyhjän tilan jättämisestä käyntikorttiin, mutta kyllä tuo takaosa vähän keskeneräiseltä näyttää, toisaalta voin lisätä siihen esimerkiksi henkilökohtaisen viestin, tai piirtää! Hah! Tulevaisuudessa haluan kyllä suunnitella ”logon” itselleni ja valita jotkut tietyt värit, jotka löytyisivät myös täältä blogista. Tuossa bannerissa oleva nuoli on kiva, olen myös ajatellut sulkaa…mutta katsotaan nyt. Juuri nyt, ilman käyntikortteja bloggaavana on ihan hyvä. (Tai kymmenen käyntikortin omistajana).

DSCN4050

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply