Suomen suurin matkablogiyhteisö

Aurinkoinen Tokio lapsiperheille

Olimme jälleen Tokiossa. Tämä päivämäärä oli ainut, johon meillä oli aikataulu. Kyllähän se vähän suunnittelua vaati, mutta oli kiva nähdä uutta aluetta Tokiosta. Sillä aikaa, kun poikaystäväni hoiteli bisneksiään, vietin aikaani anopin ja siskonpojan kanssa. Kävelimme puistossa nimeltään Hikarigaoka Park. Alueella oli lapsille tosi hauska uintipaikka, ja jostain syystä ulkona oli näytillä myös kilpikonnia.

DSCN1730

DSCN1741

DSCN1742

DSCN1736

Tokio oli pääasiassa ollut harmaa, mutta nyt oli todella kaunis päivä, ja jopa taivas oli melko sininen. Myöhemmin J ja appi saapuivat seuraamme ja lähdimme kaikki yhdessä ravintolaan. Yhdessä syöminen oli mun ja poikaystäväni idea, sillä on melko vaikeeta keksiä tuliaisia. Myöskin appivanhemmillani on jo kaikkea, eikä turhaa tavaraa ole kiva ostaa. Illalliselle seuraamme saapuivat myös J:n pikkuveli, hänen vaimonsa Kana (kyllä vain) sekä heidän muutaman kuukauden vanha vauveli. Meillä tosin aikataulu oli tiukka ja jouduimme lähtemään alkupalojen jälkeen pois! Ravintolan ystävällinen henkilökunta onneksi kiirehti meidän kahden taukin ruoissa, jotka saimme ”doggy bageina” junaan mukaan.

DSCN1739

DSCN1733

DSCN1732

Oli se vähän ikävää lähteä niin äkkiä, mutta onneksi tapaisimme appivanhempien kanssa vielä myöhemmin. Mutta ei mennä vielä niihin juttuihin, sillä matkamme jatkui kohti Japanin Pohjoissaarta Hokkaidoa vielä kahdestaan.

DSCN1757

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply