Suomen suurin matkablogiyhteisö

Vuoden 2015 matkat ja tapahtumat

Vaasassa taas! Ajattelin nyt minäkin tehdä pienen yhteenvedon viime vuodesta. Uusia maita tuli kaksi, Liettua ja Etelä-Korea. Matkustelin myös Suomea ympäri, hienoja kaupunkeja kaikki: Rauma, Porvoo, Kristiinankaupunki, Tampere ja Lappeenranta. Pori on Pori, jonka tunnen kuin omat taskuni ja siksi se laitetaan erikseen.

Tammikuu
Voitin liput Matkamessuille, ja sain ainakin suuni makeaksi.

20150118_160122

Helmikuu
Yritin vähän Instasta kurkkia mitä sitä tulikaan helmikuussa tehtyä, mutta en tullut yhtään viisaammaksi. Muutama talvinen kuva tuolta ajalta taisi olla, eli lunta ainakin oli maassa. Hah!

Maaliskuu
Aloin kirjoittaa blogia omalla nimelläni. Vierailin Oopperatalossa.

Huhtikuu
Viron kylpylähotellivisiitti ja ensimmäistä kertaa Pärnussa. Kylpylässä kokeilimme mm. suolasaunaa. Kuvasin ekan videon Youtubeen hotellisviitistämme.

Toukokuu
Tutustuin uuteen kotikaupunkiini lisää ja tein pyöräretken Vanhan Vaasan raunioille sekä Raippaluodon sillalle.
Helsingissä vierailin Lautapelit-myymälässä, sillä siellä oli synttärien kunniaksi Carcassonne-kakkua. Tuo on suosikkipelini, joten oli pakko nähdä kakku omin silmin! Pertti Kurikan nimipäivät edusti Suomea Euroviisuissa, mikä oli mahtava juttu! Joka toukokuu odotan viisuja, eikä tänäkään vuonna siis jääneet kisat katsomatta.

Kesäkuu
Tein muutaman tunnin retken Kristiinankaupunkiin, joka on kätevästi Vaasan ja Porin välissä. Tapasin suurimman idolini Tori Amoksen.
Reili-Japani matkamme alkoi kesäkuussa ja kesti lähes heinäkuuhun asti. Kävin Tokiossa kampaamossa ja hiukset lyhenivät huomattavasti. Vierailimme myös Etelä-Koreassa.

Täydellinen päivä. T o r i  A m o s 8.6.15 #toriamos ♡♥♡♥♡♥♡

hiuksetii

Heinäkuu
Yövyin elämäni ensimmäisen kerran vuorella, Japanissa.
Ennen kesätöiden alkua vierailin siskoni kanssa Raumalla, joka oli paljon kivempi kaupunki kuin muistin.

DSCN1681

Elokuu
Tein töitä Helsingissä ja tutustuin eri kaupunginosiin. Kun kesätöistä oli parin viikon ”loma”, kävin mm. Porispere festareilla. Viikonloppuna pistäydyin myös ensimmäistä kertaa Porvoossa sekä Lappeenrannassa, jonne menin Hiekkalinna-tapahtuman vuoksi.

DSCN2526

Syyskuu
Palasin Vaasaan ja aloitin toisen vuoteni yliopistossa. Olimme poikaystävän kanssa päiväristeilyllä Tallinnassa, söimme hyvin ja vierailimme museossa. Tästä on vielä kaikki kirjoittamatta! Tein lyhyen pysähdyksen Tampereella ja ehdin mm. vierailla Koskiraitilla. Olin voittanut Päivä Tukholmassa risteilylahjakortin, jonne lähdin samaisen siskon kanssa, jonka kanssa olin myös Raumalla. Myöskin kaikki Tukholma jutut ovat kirjoittamatta!
Syksyllä lähti myös kunnolla käyntiin #bloggariteatterissa kampanja ja tätä kautta tapasin ensimmäistä kertaa kasvotusten matkabloggaajia.

Lokakuu
Lensin Finnair-pisteillä Liettuaan ja ihastuin valtavasti Kaunasiin. En ole kaupungista vielä mitään kirjoittanut, mutta varmasti jossakin vaiheessa. Liettuassa tein ensimmäiset blogini yhteistyöt hotellien tiimoilta. Vietin yhteistyöyön sekä Vilnassa että Kaunasissa.

DSCN3375

Marraskuu
Erasmus-vaihto varmistui ja parin kuukauden päästä Saksa kutsuu!

Joulukuu
Joulua vietin Porissa ja uutta vuotta Helsingissä. Ymmärsin, että joulun haluan viettää aina Suomessa, mutta juhlan jälkeen voisi matkustaa jonnekin uuden vuoden viettoon. Katsotaan mihin joulukuu 2016 vie! Joulun jälkeen piipahdin vielä Tallinnassa, sillä voitin jälleen kerran risteilylahjakortin!

Vuoden 2014 matkakooste.
Kesän 2015 kooste.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply