The Cure kolmessa kaupungissa!

Tietääkö joku muu missä on ensi lokakuussa? The Cure ilmoitti jokin aika sitten kattavasta Euroopan kiertueesta ja toi minulle aikaisen joulun. Mulla tulee aina kova stressi lippujen ostamisesta, sillä olen jäänyt muutamat kerrat ilman lippuja (esim. Rammsteinin olen nähnyt vain festareilla, sillä en ole ikinä onnistunut saamaan lippua heidän konserttiin, aina ovat myyty loppuun nokan edestä. Trokkareille en myöskään ole halunnut antaa rahaa ja maksaa lipuista reilusti enemmän). Pelkäsin, että näin tulee käymään myös The Curen kanssa. Bändi on tosin niin tärkeä, että olisin tällä kertaa jopa ostanut liput huutonetistä, jos olisi tarvinnut.

Liput tulivat tosiaan jo nyt marrakuussa 2015 myyntiin, onneksi eivät kuitenkaan aivan samana päivänä. Mietin sitten, että ihan hyvin voisin myös mennä katsomaan The Curea muualle, ainakin näkisin bändin jossain. Katsoin kaupunkeja, mihin olisi edullista matkustaa, kiinnitin huomiota ennakkomyynteihin. Lopulta ostin liput Berliinin ja Prahan konsertteihin. Oli huvittavaa ostaa Prahan lippua, kun en edes ymmärtänyt mitä se maksaa. Ei siinä ehtinyt valuuttamuunninta katsella, kun lippu oli saatava.

Onnistuin saamaan myös lipun Helsingin konsettiin, josta olen tosi iloinen! En ole muuten koskaan ollut katsomassa ulkomailla lempibändejäni koskaan, joten senkin puolesta on mahtavaa mennä Saksaan ja Tsekkiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Onko joku muu goottimusiikin ystävä ja ihaillut ostettuja lippuja, jonnekin päin Eurooppaa?

The Cure tuotannosta valikoitui kappale Maybe Someday, sillä ensimmäinen blogini nimi valikoitui tuon kappaleen nimestä.
Ehkä joskus päivä on tullut!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Kohteena maailma 29/12/2015 at 00:20

  Itse en ole musiikin perässä mennyt koskaan ulkomaille bandeja katsomaan, aika huono olen kotimaassakin. Mötley Crüen Euroopan viimeinen keikka sentään tuli Helsingissä katsottua 🙂

  Urheilun perässä olen sitä vastoin kiertänyt paljon maailmalla, joten ymmärrän hyvin sen, että joku tekee saman musiikin perässä! Tulee samalla sitten nähtyä maailmaa ja vietettyä ikimuistoisia päiviä uusissa ympäristöissä 🙂

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:21

   En mäkään ennen, mutta nyt on pakko mennä. 🙂

 • Reply Tanja/Levoton Matkailija 29/12/2015 at 18:37

  En ole koskaan ulkomaille menny katsomaan mitään bändiä, mutta voisin hyvin mennäkin 🙂 Suomessa konserteissa onkin sitten tullut käytyä jonkin verran, tähän mennessä nähty on AC/DC (kolme kertaa), Iron Maiden, Metallica, Rammstein, KISS. Ens kesänä olisi vuorossa Iron Maiden toisen kerran, lippua ei tosin oo vielä hankittu.

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:23

   Mä olen nähnyt Rammsteinin vaan festareilla, juuri sen takia, että liput menee ohi suun. On se hullua miten konsertti voidaan myydä loppuun jopa minuuteissa!

 • Reply Huli/Meanwhile in Longfield.. 29/12/2015 at 23:55

  Sun pitää olla tosifani kun lähdet kolmelle keikalle! Wau! Praha ja Pariisi ovat kyllä kivoja kaupunkeja, Praha varsinkin. Suuntaan sinne itse nyt tammikuussa ystävien kanssa. Mukavaa uutta vuotta 2016!

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:25

   Joo, bändistä pidän kyllä paljon. Mä tykkäsin myös Prahasta, olin siellä 2009, joten kiva nähdä onko kaupunki yhtään muuttunut. Tuo toinen kaupunki on itse asiassa Berliini 😉 Pariisissa käyn toivottavasti jo keväällä.
   Oikein hyvää vuotta sinne myös!

 • Reply Kiira / Lifelong Adventure 30/12/2015 at 09:17

  En ole kyseisen bändin fani, mutta samaistun tuntemuksiin bändin perässä reissauksesta! Itse tein ensimmäisen lentokoneella tehdyn ulkomaanmatkani muuan japanirock-bändin perässä Berliiniin 17-vuotiaana 🙂

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:29

   Mun molemmat siskot kuunteli jossakin vaiheessa myös japanilaista musiikkia. (Se oli vaihe ja meni ohi). He tosin kävivät vain Suomessa katsomassa muutamaa bändiä. Mä en tiedä miksi en ole aiemmin mennyt minnekään ulkomaille katsomaan mitään bändiä.

 • Reply Terhi / Muru Mou 30/12/2015 at 11:17

  Mä en fanita mitään bändiä tai artistia niin paljon, että matkustaisin toiseen maahan niiden keikoille, mutta jos satun kaupungissa tai lähistöllä olemaan, niin miksipä sitten ei. Vaikka enemmän kyllä tykkään festareista kuin pelkistä konserteista… Melbournen eräillä festareilla oli esiintymässä Kanye West ja formuloiden jälkibileissä Flo Rida. Ne oli kyllä aika huikeaa nähdä 🙂

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:30

   Mä seuraan aika tarkasti mun suosikkibändejä ja artisteja, että tiedän jos ovat kiertueella. Festarit on kivoja, jos siellä on muutama hyvä bändi, mutta muuten tylsää jos pitää vain sitä yhtä artistia ”odottaa”.

 • Reply Karoliina / From Karoliina 30/12/2015 at 17:22

  Aika hauska – itselleni tiukkaa tekee edes kotikaupungissa saada aikaiseksi lähteä bändejä katsomaan, tuskin siis saisin sitä tehtyä ulkomaillakaan 😀

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:32

   😀 en ymmärrä 😉 No ei, mulla musiikki on niin tärkeetä ja se on aika uskomaton tunne, kun kuulee jonkun suosikkikappaleen livenä.

 • Reply Elämää ja Matkoja 30/12/2015 at 17:49

  Pari kaveria on reissannut kaksinumeroisen vuosimäärän suosikkibändiensä keikoille milloin minnekin ja ymmärrän hyvin palon lähteä lempparibändin keikalle ulkomaille. Reissusuunnitelmasi kuulostavat hyvälle, tulee ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla! 🙂

  Itse on tullut lähdettyä keikoille vain lähialueille (Ruotsi/Viro) Suomen lisäksi, esim. yhdelle Madonnan keikoista lähdimme Tallinnaan, jonne saimne Golden Circle liput kun Helsinkiin olisi napannut vain todella huonot paikat. Depeche Mode on toinen, jonka keikalle tulee aina tilaisuuden mukaan lähdettyä 🙂 ja tottakai HIM jonka kotimaiset keikat pitää bongailla.

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:35

   Jep, tosiaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla, hyvin sanottu! Mun yksi itävaltalainen kaveri on kanssa nähnyt erään bändin yli sata kertaa. Tosin Suomesta on aina vähän vaikeampi matkustaa jonnekin, tai ainakin kalliimpaa.
   En tajua, miksei mulle ole aiemmin tullut mieleen matkustaa Tallinnaan, nyt meinaan kyllä aina harkita. Kiva, tietää, että Madonna on ollut Tallinnassa, jotenkin sitä ajattelee, ettei kovin suuret artistit sinne mene.

 • Reply Jenna / Journey Diary 30/12/2015 at 22:05

  Enpä ole minäkään käynyt vielä ulkomailla keikoilla, mutta olisi kyllä superhauskaa! Ehkä joskus 🙂 Nuo keikkaliput vaan on usein niin kalliita, että käytän rahat ennemmin uusiin reissusuunnitelmiin 😀

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:37

   Niin on, ihan superkalliita nykyään kaikki keikkaliput ja festariliput! Mutta tiedän, että tulisin katomaan, jos en konserttiin (tai konsertteihin) olisi lippuja ostanut, maksoi mitä maksoi. 😀

 • Reply Teppo/Tämä matka 01/01/2016 at 10:22

  Hyvä juttu, musiikkiteemamatkailu voi viedä paikkoihin minne muuten ei tulisi lähdettyä. Ja etenkin muusikot, jotka ei ole listakärjessä ei edes tule Suomeen ja etelässä kun on enemmän yleisöä niin isommatkin artistit esiintyy pikkuklubeilla kun Suomessa ne olis Areenalla. Lillessä käytiin muutama vuosi sitten pelkästään Avishai Cohenin keikan vuoksi. Artistin keikkakalenterista vaan sopiva paikka, liput keikalle ja sitten matka sen

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:39

   Voi, jäiköhän tuo viesti vähän kesken. Hienoa, että muutkin matkustaa musiikin perässä. Olisi myös ihan kiinnostaa kyllä livenä paikallista musiikkia, harvoin sitä vain tulee katsoneeksi onko mitään keikkoja kaupungissa.

 • Reply Ansku BCN 01/01/2016 at 13:14

  Täytyy kompata muita kommentoijia, että en minäkään ole bändin perässä koskaan matkustanut, mutta aina kun olen jossain isommassa kaupungissa reissussa, tsekkaan tapahtumakalenterin. Esim. Krakovassa jätin väliin joitain must-kohteita päästäkseni Stanley Kubrickin elämäntyöstä kertovaan näyttelyyn, se kun sattui olemaan juuri sopivasti kaupungissa. Kannatti 🙂

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:42

   Tuo tapahtumakalenteri olisi kyllä hyvä aina muistaa tarkistaa. Ja raaskia jättää must-kohteita seuraavaan kertaan, ne kun tuskin kaupungista häviää.

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi 01/01/2016 at 14:48

  no oho – taidat todellakin olla fani. Itse olen matkustanut ainoastaan jalkapallojoukkueen vuoksi 🙂

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:43

   Niin taidan. 🙂 Itse en seuraa mitään urheilua, mutta on varmaan tunnelma katossa tuollaisissa otteluissa (tai riitelyä ym.) 😉

 • Reply Pirkko / Meriharakka 01/01/2016 at 16:39

  Aika fani sitten olet! Itse en musiikin perässä ole maailmalla liikkunut, kirjojen ja kirjailijoiden kyllä, mutta ne eivät olekaan tiettyyn päivään sidottuja.

  • Reply Tiia/ReiseReise 02/01/2016 at 14:40

   Joo, tuo on muuten totta, että ne konsertit on kyllä tiettyyn päivään sidottuja. Nytkin tuo Prahan konsertti taitaa olla viikolla.

 • Reply Rimma | RIMMA + LAURA -matkablogi 02/01/2016 at 16:20

  True fan – todellakin! 🙂 Itse en ole liikkunut maailmalle musiikin perässä, mutta kyllä Uusi-Seelanti houkutti isoilta osin Tolkienin tarinoista luotujen leffojen maisemien vuoksi, joten sikäli kai vähän sama asia!

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net 02/01/2016 at 22:18

  Kylläpä tulee nyt paljon Curea tulevaan vuoteen! 🙂 Ei siinä, hyvää kamaa.

  Joskus ollaan kaksin lähdetty jonkun bändin perässä matkallekin, joskus ovat tulleet matkalla vastaan ja ostettu paikan päältä liput.

  Harmillisin keikka lie se joka jäi välist: kauan odotettu U2 Berliinissä. Edeltävänä päivänä nousi kamalan korkea kuume ja kurkkukipu iski. Ei auttanut muu kun pitkin hampain perua koko roska ja jäädä kotiin sairastamaan.

 • Reply valokaapeli 03/01/2016 at 00:09

  En oo itte musiikin perässä matkustanut, mitä nyt Lahteen festareille (:D), mutta urheilun perässä voisin hyvinkin mennä maailman ääriin, joten ymmärrän hyvin! Toivottavasti tulee huippukeikat joka kaupungissa!

 • Leave a Reply