Suomen suurin matkablogiyhteisö

Näin Kiotossa geishan (tai maikon)!

En kylläkään ehtinyt ottaa kuvaa.

Fushimi Inari Shrinen jälkeen lähdimme kiertelemään Gion-aluetta, joissa geishojen tiedetään eniten liikkuvan. Paikka on jo itsessään upea, vanhoja puisia taloja ja kapeita kujia. Paikassa oli jotain mystistä, ja jostain syystä mulla oli vähän epämiellyttävä olo siellä. Turisteja oli kyllä sen verran, ettei ihan turvatonta ollut ja en tosiaan ollut yksin. Ravintoloissa syöminen näytti olevan arvokasta ja toisiin ei noin vain mennä, vaan niihin pitää olla kutsu. Miten kutsun saa, poikaystäväni ei osannut tähän vastata.

DSCN1469

DSCN1468

DSCN1466

Geishathan ovat työntekijöitä eli heitä ei paljon kiinnosta poseerata turisteille. Paikalla on myös suuri määrä kimonoihin pukeutuneita nuoria, joten vähän voi hämääntyä. Mustia takseja ajaa silloin tällöin ohi ja niitä tuli kyllä silmä kovana katsottua. Käveltiin alueella jotain 15 minuuttia, joka on vähän. Olisin voinut enemmänkin kävellä, mutta poikaystävälle alkoi riittää. Onneksi kuitenkin yhdestä autosta nousi geisha tai maiko, joka nopeasti meni erääseen taloon. En ehtinyt kun ihastella, koska kaikki kävi niin nopeasti. Ennen alueelle menoa kuvittelin, että voisin pyytää yhteiskuvaa geishan kanssa, hahah I wish.

DSCN1473

DSCN1472

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply