Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maukas ja hieman tulinen thai-keitto

Söimme Pärnussa niin hyvää thaimaalaista keittoa, että oli pakko Suomeen palatessa yrittää tehdä kotona (tai siis poikaystäväni luona) samanlaista. En tiedä mistä reseptiä on muunneltu, varmasti jostain japanilaiselta sivulta.
Tästä on tullut yksi lempiruoistani, joten voin suositella kokeilemaan.

Raaka-aineet

vesi
inkivääri
limen lehti tai limetin mehu
porkkanaa
Tom Yam tahnaa (lasipurkki)
kanan siipiä
maustekuutio
kookosmaito

Valmistus

Paloittele porkkanat. Kaada isoon kattilaan paljon vettä, lisää raastettu inkivääri, limetin mehu ja porkkanat. Anna veden kiehua ja lisää kanansiivet. Kun vesi on kiehunut jonkin aikaa, pienennä levyä ja lisää maustekuutio, Tom Yam tahnaa ja kookosmaito. Anna hautua pienellä lämmöllä. Nauti heti.

20150603_203431

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply