Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kioton rautatieasema on kuin tieteiselokuvasta

Kiotossa on varmasti muutakin nähtävää kuin rautatieasema, mutta jos sattuu lähistöllä olemaan, niin voi käydä vilkaisemassa. Iso ja paljon metallia. Niin kuin otsikossa seisoo, tulee vähän tieteiselokuva mieleen.

DSCN1409

DSCN1411

DSCN1413

DSCN1412

DSCN1410

Rautatieaseman ulkopuolella oli menossa muuten jonkinlainen vesivalo-show yhdistettynä musiikkiin. Ihan sattumalta nähtiin, kun odoteltiin bussia. Mielestäni otin kyllä enemmän kuvia esityksestä, mutta ei ole. Meneeköhän esitys päivittäin? Hyvin satuttiin olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa, vaikka bussiin piti astua ennen kuin esitys loppui.

DSCN1463

Hahaa, Youtubesta löytyi muutama video.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply