Suomen suurin matkablogiyhteisö

Meri-onsen Yakushima-saarella

Jos jotain, niin Yakushima saarelta löytyy onsen-paikkoja. Eli siis niin kutsuttuja kuumia lähteitä. Saaren kokoon nähden niitä taitaa olla ihan kiva määrä, tosin itse en tullut sittenkään kokeilleeksi yhtäkään. Vesiputous vierailun jälkeen otimme bussin (15 min/ 320yen) kohti ”luonnollista” onsenia, joka oli sekä miehille että naisille yhteinen. Mulla oli jo etukäteen vähän epäillyksiä menisinkö ja paikan päällä päätinkin jäädä odottelemaan, kun poikaystäväni kävi rentoutumassa (teki kuulemma hyvää lihaksille). Onsen maksoi hurjat 100 yen per henkilö.

DSCN1370

DSCN1368

DSCN1367

DSCN1369

Siellä reteesti riisudutaan kiven takana. Pyyhe päällä saa myös mennä veteen, ja Googlen kuvia katsoessani, näin aika monella olevan pyyhkeen. No, mä mielummin odottelin (Twiittejä pystyy muuten lukemaan offline). Paikalle tuli myös pari muuta miestä, mikä oli meille hyvä juttu. Meillä olisi seuraava bussi mennyt vasta klo 18. Ei siinä mitään, paitsi alkoi sataa, onneksi tämä nuorempi mies antoi meille kyydin hostellin pihaan asti! Hän ei ollut paikallinen vaan itsekin vierailemassa saarella, vuokra-autolla. Muistaakseni auton saa melko halvalla vuokrattua, mutta en tietenkään muista yhtään mitä se maksoi. Turha kysyä minkä mallinen auto oli. Paketti/laatikko. 😀

DSCN1372

DSCN1366

DSCN1376

Tämä taisikin olla viimeinen juttu Yakushima saaresta. Seuraavana vuorossa Kioto!
Ps. Karttaa voi klikata, kiitos Kohteena maailma -blogin Ramille neuvoista.

screenshot.66

DSCN1387
Yakushiman lentokentän edustalta lähti bussi kohti terminaalia. Hostellilta kävelee noin 5 minuutissa tänne.

DSCN1388

DSCN1389

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply