Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sweet Vaasa

Huh huh mitkä kaksi viikkoa takana. Kauheasti hommaa, ja välillä meinasi usko loppua saanko kaiken tehdyksi määräaikaan mennessä. Oli neljä esseetä, artikkelin käännöstä ja sitten laskentatoimen tehtävä, josta en vielä tiedä onko mennyt läpi. Noiden lisäksi vielä viikottaiset saksan ja ruotsin tehtävät. VY on siis liiketoimintaosaamiseen orientoitunut, siksi myös humanistit opiskelevat liiketaloutta yhden kurssin verran. Tuohon kuului kolme osaa, myös markkinointia. Markkinoinnin esseen palaute tuli maanantaina ja ainakin tuosta osiosta sain lähes täydet pisteet. Ai, että olin iloinen ja olen vieläkin. (Esseen tein muuten Fjallraven Kånken-repuista).

Nyt sitten pari tenttiä tulossa, ja toki myös muita tehtäviä, mutta ei varmaankaan yhtä stressaavia viikkoja ole enää näköpiirissä. Ilman kyyneleittä en nimittäin selvinnyt, jotka aiheutti tuo laskentatoimen tehtävä. En ollut koskaan edes kuullut mistään yrityksen tunnusluvuista, taseista ja mitä vielä. Toivottavasti se on nyt ohi!

Sen sijaan, pakollinen ruotsin peruskurssi on yllättänyt niin positiivisesti. Meillä on ollut teatterissa vierailua, ollaan myös pelattu tunnilla ja tehty yhteistyötä tandem-ryhminä ruotsinkielisen yliopiston kanssa. Tuohon liittyen meillä oli pakollinen harjoitustuntien ulkopuolinen tapaaminen omavalintaisessa paikassa. Meidän ryhmä kävi kahvilla Sweet Vaasa -kahvilassa, jossa puhuimme ruotsia ja suomea sekaisin.

20151118_140150

Kahvilassa en ollut aikaisemmin käynyt, mutta kivalta vaikutti. Oli isompi kuin kuvittelin, tosin suosittu näytti olevan, viiden hengen ryhmällemme löytyi kuitenkin oma pöytä. Hinnat ovat ihan kohtuulliset, kaakao 4€, kakunpala 4,50€ (tee maksaa 2,50€ ja makuja on monia!). Sisustus on moderni, tyyliltään mustavalkoinen, en viitsinyt ottaa kuvia, sillä ihmisiä oli niin paljon.

20151118_142514

20151118_142040

Oli muuten hassua, kun istuimme pöydässä, käveli sisään naisjoukko, joista yksi oli ex-Salkkari-näyttelijä Jaana Saarinen. Seurue ei kuitenkaan jäänyt kahvilaan, sillä täyttä oli. Kyl tääl Vaasassakin julkkiksia näköjään näkee.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply miraorvokki 20/11/2015 at 18:41

    Ai herkku minkä näköinen kaakao! Nammmm!!

    • Reply Tiia/reisereise 27/11/2015 at 13:53

      Jep, se on kyllä ihanan näköinen, mutta maultaan varsin laimea.

    Leave a Reply