Suomen suurin matkablogiyhteisö

Helsingissä on kuin onkin Vanhakaupunki 27 (Gammelstaden)

screenshot.54

Tämä tosin on kaupunginosa. Kauniita punatiilikattoisia rakennuksia ei näy, mutta vilkas koski ja muutamia siltoja sen sijaan löytyy. Eli kuten saattaa kuulostaa, ei paikan päällä ole kovinkaan paljon nähtävää, mutta se vähä mitä on, on kyllä kauniin näköistä. Paikka on sikäli myös merkityksellinen, että tänne, Vanhankaupungin alueelle, Kustaa Vaasa perusti Helsingin alunperin.

DSCN2653

DSCN2661

DSCN2660

DSCN2663

DSCN2658

DSCN2664

Kyllä tänne kelpaa tehdä pyöräretken, ja uskon useimpien lasten tykkäävän paikasta. Vieressä on myös Tekniikan museo, johon voi mennä viettämään aikaa. Jos ei jaksa fillaroida, aivan kosken vieressä on bussipysäkki.

DSCN2656

DSCN2667

DSCN2668

Seuraavana vuorossa Arabia!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply