Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tapio Rautavaara löytyy Oulunkylästä (Åggelby) 28

Helsingin kaupunginosien listaus jatkuu. Oulunkylässä taisin vierailla ensimmäisenä. Olin etukäteen vähän katsonut mitä täältä alueelta löytyy, joten osasin etsiä Tapio Rautavaaran muistomerkin. Se sijaitsee ihan heti juna-aseman läheisyydessä olevalla puistossa. Mies asui pääasiassa Oulunkylässä, siksi patsas on pystytetty sinne. Oli muuten mielenkiintoista lukea lyhyt elämänkerta tästä monipuolisesta taiteilijasta.

DSCN2373

DSCN2375

Googlen mukaan Oulunkylässä on myös upea seurahuone, ja niin se kyllä olikin hieno.

DSCN2372

DSCN2371

Kävin myös tapani mukaan kuvaamassa kirkon (tosin Oulunkylässä niitä näytti olevan ainakin kaksi). Toinen niistä ei kylläkään ollut kovinkaan kuvauksellinen.

DSCN2381

DSCN2384

Myös ostoskeskus löytyy. Oulunkylän juna-asema on muuten puinen, mutta siitä ei tullut otettua kuvaa. Asuinalueena alue vaikutti rauhalliselta, ainakin muutama lapsiperhe tuli nähtyä, mutta valitettavasti myös laitapuolen kulkioita. Uskon, ettei alue ole niin rauhallinen miltä näyttää. En varmastikaan muuttaisi tänne, vaikka junalla pääsee kätevästi (ja myös bussilla, jolla menin takaisin kotiinpäin).

DSCN2378

DSCN2379

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply