Suomen suurin matkablogiyhteisö

Miun kesä 2015

Toukokuu

Rinkka täynnä kesävaatteita ja kohti Helsinkiä.

DSCN2753

Kesäkuu

Kävin pääsykokeissa, joten Japanin reilimatka siirtyi muutamalla viikolla. Matkustuspäivä koitti 14.6. Pääsin toista kertaa Tokioon ja monta muuta kaupunkia tuli nähtyä. Kävimme myös Etelä-Korean puolella Busanissa.

DSCN1815

Heinäkuu

Japanin reili jatkui. Ihastuin Hakodateen, ja kaupungissa otettu kuva saakin koristaa nykyisin blogini banneria. Kaiken kaikkiaan olimme 26 päivää Japanissa. Hostasin myös Rantapallon Insta-tiliä ja se aiheutti vähän harmaita hiuksia, mutta lopulta meni ihan hyvin. 😀
Suomeen palatessa 10.7. tuli kiire Poriin, sillä halusin vierailla Pori Jazz festivaaleilla. Sieltä tulin ostaneeksi ihka ensimmäisen jazz-paitani, vihdoin!
Maanantaina aloitin kesätyöt. Kahden viikon jälkeen oli lyhyt ”loma” töistä ja pääsin käymään taas Porissa, tällä kertaa Porisperessä, jossa esiintyi mm. Danko Jones.
Olimme myös puhuneet siskoni kanssa Raumalla vierailusta ja ”lomalla” se olikin hyvä toteuttaa. Säiden puolesta elokuussa olisi kyllä ollut kivempi matkata Raumalle, mutta sitähän ei voinut tietää.

DSCN2447

Elokuu

Jatkoin kesätöissä. Suunnittelin lyhyitä kaupunkireissuja Helsingistä käsin. Porvossa olin jo halunnut käydä pitkään, huomasin myös, että Lappeenrantaan pääsisi kätevästi. Myös Kuopiossa oli tarkoitus käydä, sillä sain Matkamessuilta vapaaliput Puijon tornille. Kuopioon en kuitenkaan ehtinyt. Sen sijaan aloin tutustua taas Helsingin asuinalueisiin, joihin menin usein töiden jälkeen. Löysin myös uuden uimarannan, sillä Hietarantaan en halunnut mennä. Kävin uimassa peräti kolme kertaa!
Elokuussa #bloggariteatterissa-kampanja lähti käyntiin ja pääsin vierailemaan Suomenlinnan kesäteatterissa. Elokuun lopulla täytyikin palata takaisin sorvin ääreen eli tänne Vaasaan.

DSCN2789

//

Nämä asiat olisin vielä halunnut tehdä: mennä piknikille ja vierailla Suomenlinnassa poikaystäväni kanssa. Hän ei ole vieläkään käynyt siellä. Vierailla ja viettää aikaa Tampereella sekä käydä Kuopiossa. Oli kuitenkin kiva kesä!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply