Suomen suurin matkablogiyhteisö

Yö Osakan hostellissa

Kun aloin miettiä mihin menimmekään Naran jälkeen tajusin, etten ole vielä kirjoittanut mitään hostellista, jossa nukuimme yhden yön Osakassa. Hostelli sijaitsi lähellä Shinimamiya asemaa, joten sinne pääsi kätevästi. Aiemmin kerroin, että meinasimme kävellä Nambasta hostelliimme, mutta matka olikin paljon luultua pidempi, joten otimme metron eli myös metrolla pääsee. Puhun myös hostellista, vaikka paikan nimi onkin Hotel Sun Place Two, sillä hostellia paikka enemmän muistuttaa.

DSCN0939

Mutta, sellainen mutta on, että alue, jolla hostelli sijaitsee ei ole paras mahdollinen. Itse en osaa sanoa onko alueella mahdollisesti mitään erityistä, koska kun olimme siellä meni kaikki hienosti. Alueen maine on kuitenkin epämääräinen.

DSCN0936

DSCN0927

Huoneemme oli pieni. Siellä mahtui kuitenkin olemaan pieni tv ja jääkaappi. Illalla, kun petasimme futonit lattialle huomasimme tosin, että toista niistä ei saa levitettyä kunnolla lattialle. No, väliäkös tuolla, mutta jos huoneen olisi varannut vaikkapa kaverit, niin olisi voinut haitata vähän.
Huone oli siisti, mutta siellä tuoksui joku omituinen haju. Ilmeisesti tuo tatami-matto haisee.

Hostellien tapaan wc:eet löytyivät käytävältä. Tässä hostellissa ne olivat unisex eli naisten vessaa ei ollut ainakaan meidän kerroksessa erikseen. Suihkut sijaitsivat eri kerroksessa, joten niitä en nähnyt/käynyt katsomassa. Kävimme siis peseytymässä kävelymatkan etäisyydellä olevassa SpaWorld onsenissa, jossa yritin peittää tatuointini mahdollisimman hyvin.

DSCN0929

DSCN0930

Niin japanilaista. Söpöt tohvelit olivat hostellin puolesta. Aamiaista hostelli ei totuttuun tapaan tarjonnut.

DSCN0928

DSCN0934

DSCN0932

DSCN0937

Tässä siis yksi esimerkki edullisesta yöpymisestä Osakassa. Hinta alle 20€.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply