Suomen suurin matkablogiyhteisö

Drinkki raiteilla eli punainen SpåraKoff-ratikka

Meidän piti jo viime vuonna käydä testaamassa SpåraKoff-ratikka, mutta sopivaa aikaa ei löytynyt ja sitten ratikka ei enää kiertänyt. Tänä kesänä siis uusi yritys. Tämä kyseinen punainen raitiovaunu on muutettu täysin pubityyliseksi ravintolaksi, jossa istumapaikkoja on 30 henkilölle.

DSCN2707

Ratikka kiertää tiettyä reittiä, johon kuuluvat:
Mikonkatu-Hakaniemi-Kallio-Linnanmäki-Mannerheimintie-Aleksanterikatu-Kauppatori-Kruunuhaka-Mikonkatu. Yksi kierros kestää 45 minuuttia, joten se riittää ihan hyvin yhteen juomaan.

DSCN2703

DSCN2698

Kierrokselle pääsee Mikonkadun pysäkiltä, joka on rautatieaseman vieressä. Meillä oli ensin vähän hukassa kyseinen pysäkki, mutta onneksi saimme vielä istumapaikat, sillä saavuimme paikalle vain muutamaa minuuttia ennen lähtöaikaa. Kierros alkaa aina tasatunnein. Kokemuksen mukaan kannattaa olla jo ajoissa jonottamassa!

DSCN2692

DSCN2694

Eräs kolmihenkinen seurue jätti tulematta, sillä heille ei ollut tilaa enää istumapaikoille. Työntekijät kuitenkin sanoivat, että voisivat varata paikat seuraavalle kierrokselle, mutta seurue päätti kuitenkin jatkaa matkaa. Hyvää asiakaspalvelua silti! Myös meille oltiin todella ystävällisiä ja tunnelma oli mukavan rento, mutta myös vähän juhlava. Varmasti silti itse ratikkabaari sai tämän aikaan, sillä en ole missään nähnyt vastaavaa. Sisällä on myös wc, josta yllätyin. En kylläkään kokeillut sen toimivuutta tai katsonut kuinka siisti se on, mutta hyvä tietää sellaisen löytyvän.

DSCN2705

DSCN2693

Menisin mielelläni uudestaan, ainoastaan hinta ei houkuttele vierailemaan ihan heti toistamiseen. Taitaa tämä ratikka olla sellainen kerran kesässä juttu. Sisäänpääsymaksu ratikkaan on S-etukortilla 7€ (myös kaverin maksaminen omalla kortilla onnistuu), normaali hinta on 9€. Alkoholit ovat 7-8€.

Ratikka kulkee vielä 5.9. asti ja voin suositella kierroksen tekemistä!

DSCN2700

DSCN2697

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply