Suomen suurin matkablogiyhteisö

Englannin maaseudulla (2012)

Huitelen jossain päin Japania, enkä tiedä miten ehdin nettiin, joten olen ajastanut teille postauksia. Nämä ensimmäiset koskevat työssäoppimisaikaani Englannin Hastingsissa lokakuussa 2012.

hastings 980

Vierailimme työssäoppimisen aikana myös Englannin maalaismaisemissa, sillä host-äitimme vanhemmat asuivat reilusti Hastingsin ulkopuolella. Kylän nimeä en muista, mutta ei sillä niin väliä ole. Tuo host-äitimme äiti oli vallan ihana ihminen, osaa antaa hienoja neuvoja ihmisille. Lähdimme matkaan kahden, sillä kolmas opiskelija oli Lontoossa tapaamassa ystäväänsä. Tai oikeastaan me ajoimme hänet poikien (host-perheen lasten) isovanhempien kanssa juna-asemalle.

hastings 979

hastings 987

Host-äitimme isän kanssa teimme pienen kierroksen ympäri seutuja. Mieleeni on jäänyt, kun seisoimme lähellä peltoa lähes lampaiden ympärillä ja hän kehoitti meitä katsomaan maisemaa rauhassa, sillä emme välttämättä näkisi enää koskaan tai ainakaan pitkään aikaan samanlaista.

hastings 1007

hastings 992

hastings 999

hastings 1016
Älä huoli mussukka, en syö punaista lihaa.

Kun palasimme talolle takaisin kohtasimme yllätyksen, sillä naapuri tuli tervehtimään meitä. No, ei siinä mitään ihmeellistä ollut muuten, kuin että tämä naapuri sattui olemaan taiteilija, ja hän halusi maalata meidän muotokuvamme! Siinä sitten menimme keittiöön, josta tuli ateljee. Saimme muistoiksi mukaamme pienet kuvamme. Minulla on tosin kuvassa siniset silmät, mutta ei se niin justiinsa ole.

hastings 1013

hastings 1004

Voipi olla, että tuo muotokuva tulee Instagram-tililleni. Ensin pitäisi vain muistaa mihin laitoin sen. Seuraa sieltä myös Japanin matkaa. 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply