Suomen suurin matkablogiyhteisö

Saksalainen viikko yliopistolla ja Voice of Finland-kisaaja

Kiirusta on. Muiden opiskeluhommien lisäksi meidät saksan kielen lukijat on jaettu ryhmiin ja pidämme Saksan viikolla 9.–14.3.2015. esitelmiä yliopiston kirjastossa.

Esitelmiemme lisäksi ohjelmassa on paljon saksalaisia elokuvia, esiintyjiä ja jopa viininmaistelua (maksullinen)! Mielenkiintoisin esiintyjä on varmasti Diana Drathen, joka tällä hetkellä kisaa Suomen Voice of finlandissa. Seuraan joka viikkoa VOF innoissani, mutta en harmi vain ehdi kuuntelemaan Dianaa kauan, sillä en halua kuitenkaan jättää joogatuntia väliin. Onneksi Vaasassa on niin lyhyet välimatkat, että joka paikkaan on lyhyt matka. Tosin nyt tuli mieleen, että pitää ottaa joogamatto mukaan. Voi hitsi. 😀

20150302_115018

Täältä voi katsoa koko ohjelman. Ja viikolle on myös omat nettisivut.

Herzlich willkommen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply