Suomen suurin matkablogiyhteisö

Haloo Helsinki

hesa13

Terveisiä Helsingistä! Tulin tänne hieman yli viikoksi moikkaamaan poikaystävää, päivähän siitä on kun viimeksi nähtiin, heh. Hän asuu siis Helsingissä, minä taas Vaasassa ja yhdessä vietimme joulun Porissa.

Joulu meni mukavasti. Listasinkin joulun toiveita jo etukäteen ja aikalailla niitä toteutuikin. Jouluna tuli katsottua kaksi elokuvaa, Paha pukki televisiosta sekä Kukkulan tyttö, sataman poika, joka pikkusiskollani on dvd:llä. Poikaystäväni tai minä emme olleet nähneet sitä, joten oli kiva katsoa se yhdessä. Molemmat elokuvat olivat ihan ”maa maa desu” eli okei.
Sain pikkusiskoltani mukaan myös Laputan, jonka aiomme katsoa joku päivä täällä Helsingissä. Se on poikaystäväni suosikki ja itse en muista siitä mitään, mutta voi olla että olen nähnyt sen vasta puolesta välistä.

Kovasti en kultani kanssa ehdi aikaa viettämään, sillä hänen lomansa loppui jo (onneksi on silti uusi vuosi!), joten puuhaa pitää keksiä itsenäisesti. Kreikkalainen kaverini mietti jos hän tulisi uuden vuoden jälkeen Helsinkiin, mutta koska mitään ei ole kuulunut, uskon ettei hän pääsekään.

lux2013

Tammikuussa on onneksi taas Lux Helsinki, jossa ajattelin myös tänä vuonna piipahtaa, ehkäpä jossakin museossakin voisi..Ajattelin nyt vihdoin testata ainakin Fafa’sin, olen kuullut paikasta paljon hyvää.
Olen myös iloinen siitä, että myös Helsingissä on valkea talvi. Viime vuonna sellaisesta ei ollut tietoakaan, joten nyt voisi myös tehdä muutamia kävelyretkiä kameran kanssa.

lux13i

Mutta kuitenkin vinkkejä/tapahtumia saa kirjoitella kommenttilootaan! Tässä on kuitenkin aikaa kierrellä yli viikko. C:

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply