Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tänä vuonna matkustin…(arvaa kuvien oikea järjestys)

1/P1290238

2014

::1.-2.Huhtikuu
Vietin pääsiäistä Ranskan Nizzassa sekä vierailin myös päiväretkellä Monacossa. Kumpikaan ei tehnyt kovin suurta vaikutusta, vaikka Nizzan modernin taiteen museo Mamac oli loistava.

2/P1310402

3/P1300168

::3.Toukokuu
Olin ostanut lopputalvesta liput Euroviisujen perheshow:n, sillä finaalin liput olivat jo loppuunmyydyt. En muista mistä sain idean mennä katsomaan Euroviisuja juuri tänä vuonna. Ehkä, koska en aiemmin ollut käynyt Tanskassa, ehkä koska liput pystyi maksamaan pankkikortilla (en omista luottokorttia) ja ehkä koska rakastan Euroviisuja ja en olisi ”fani”, ellen niitä joskus olisi käynyt paikanpäällä katsomassa. Kööpenhamina oli kiva kaupunki ja haluan mennä sinne joskus pyöräilemään. Kävin lisäksi Helsingørissa sekä Humlebækissa.

4/P1320550

::4. Kesäkuu
Kävimme poikaystävän kanssa viikonloppureissulla Dublinissa. Ihastuin kaupunkiin, Guinnessiin en. Kaikkialle pystyi kävelemään, museot olivat enimmäkseen ilmaisia. Sinne pitää palata ja kierrellä saarta vielä enemmän. Kävimme myös pienessä kylässä nimeltä Howth, koska halusin nähdä majakan, mutta se olikin liian kaukana, kylän maisemat olivat kuitenkin upeat ja voin suositella sinne menoa.
The Cranberries-yhtyeen solistin Doloreksen huhutaan asuvan kyseisessä kalastajakylässä. Ei näkynyt neitiä.

5/P1340072

6/P1330227

::5.-9. Heinäkuu
Olin kesälomallani. Käytin tilaisuuden hyväksi ja matkustin lähes koko kuukauden. Lensin ensin Sydneyhin, Australiaan, sieltä Aucklandiin, jossa viivyin pari viikkoa kielikurssilla. Vierailin Hobbintonissa, mustalla rannalla Pihassa sekä Hamiltonin puutarhoilla. Takaisin lentäessä pysähdyin Singaporessa, josta menin bussilla Kuala Lumpuriin ja purskahdin itkuun myös siellä Malesiassa. Onneksi sieltä pääsi pois. (mitään vakavaa ei tapahtunut).
Olin kotosalla pari päivää ja lähdin laivalla Pietariin ja nyt on vierailtu myös maailman isoimmassa valtiossa.

8/P1260954

9/P1260640

10/P1330227

::10. Marraskuu
Poikaystäväni veli ilmoitti yllättäen menevänsä naimisiin, joten otin omaa lomaa opiskeluista noin viikoksi ja pääsin ensimmäistä kertaa Japaniin. Ihastuin sukuuni entistä enemmän ja kaipuu takaisin on melko kova.

11/P1280648

::11. Joulukuu
Kun luin Ruotsin Uumajan olevan kulttuurin pääkaupunkina, päätin että kaupungissa on vierailtava. Toki päätökseen vaikutti se, että täältä Vaasasta sinne pääse helposti laivalla. Tarkoitus oli vierailla jo syksyllä, mutta hukuin opiskeluihin, joten reissu lykkääntyi muutamalla kuukaudella.
Vierailin Uumajalla la-su ja ihan putkeen matkan alku ei mennyt ja joudun valitettavasti lähettämään reklamaation Wasa linen -bussikuljetukselle. Itse kaupunki on suloinen ja vähän isompi kuin ajattelin ja jos kiukustumisestani pääsen voisin vierailla kesällä uudestaan.

P1270786

Oli kyllä rikas vuosi matkustelujen osalta. Kävin yhteensä 11 valtiossa.
Kuvat eivät ole järjestyksessä, ehkäpä on hauska arvuutella mistä mikäkin kuva on otettu. Palkintoa ei kylläkään ole luvassa. C: Mitähän ensi vuosi tuo tullessaan?

ps. reisereise:sta saa tykätä nyt myös Facebookissa!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply