Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ajatukset marraskuussa

Hei ihanko oikeasti tänään satoi taivaalta jo räntää? En voinut uskoa silmiäni, kun astuin ulos kirjastosta. Aiemmin oli satanut vain vettä. Yhtäkkiä maa olikin aivan valkoinen. En silti suuresti inhoa talvea, tykkään esimerkiksi luistella, mutta on se vaan pitkä kylmä kausi.

Lämpimäksi minut sen sijaan teki poikaystävä, joka kyläili täällä alkuviikosta viime viikolla (voiko noin sanoa?). Oli tottakai yli-ihanaa nähdä ja odotan jo seuraavaa tapaamista innolla. Tällä kertaa minä menen käymään Helsingissä.

P1330112/Käytiin kahvilassa

Poikaystäväni veli menee naimisiin nyt marraskuussa ja olemme menossa häihin Japaniin! Lentoliput on jo ostettu ja suunnitelmia tehty. On uskomattoman hienoa päästä seuraamaan japanilaista hääseromiaa, puhuttakaan siitä että tapaan ensi kerran poikaystäväni veljen, siskon ja siskonlapsen. Lisäksi anoppini kysyi haluaisinko kimonon häihin..mittoja on jo lähetetty ja nyt vain toivon että minun mittoihini sopii anoppin lainaama kimono. Otan joka tapauksessa juhlamekon mukaan varmuuden vuoksi. Mulla on kaksi sellaista parempaa mekkoa, mutta toisessa niissä on valkoista, joten en tiedä voinko sitä ottaa. Valitettavasti se on noista juhlallisempi, mutta täytyy nyt katsoa.

Olen tutustunut yhteen japanilaiseen naiseen tällä viikolla ja tarkoituksenamme on pitää suomi-japani-japani-suomi kielitandem kerran viikossa. Hassua on, että molempien poikaystävät asuvat Helsingissä ja me olemme täällä 400 km päässä. Anoppini ei puhu siis englantia ollenkaan, joten olisi hienoa oppia keskustelemaan edes jotain. Aikaa ei ole paljon, mutta kyllä varmasti muutama fraasi jää mieleen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply