Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kia Ora!

Täällä ollaan. Ai, Dublinissa. No itse asiassa vähän kauempana.
Dublinissa vietimme avomieheni kanssa juhannusta ja molemmat tykästyimme kaupunkiin. Dublinista on varmaan tulossa jossakin vaiheessa muutama vinkki, ainakin mihin hostelliin ei kannata kirjautua.
Tällä hetkellä olen Uudessa-Seelannissa! Saavuin tänne lauantaina toteuttamaan yhden pitkäaikaisen unelmani.

Olen tullut tänne Aucklandiin kahden viikon kielikurssille. Jo teininä ja luultavasti aikaisemminkin postilaatikkoomme saapui EF:n kielikurssiesitteitä ja usein huomasin haaveilevani kielikurssista jossakin Amerikan kaupungissa. Olenhan kasvanut jenkkiläisten sarjojen keskellä ja mielelläni olisin viettänyt vuoden jossakin paikallisessa high schoolissa. Mutta kielikurssit ovat kalliita, joten aikalailla se haaveeksi jäi.

Paitsi nyt! Talvihan täällä on ja itse asiassa tänään on satanut melkein koko päivän, mutta on kyllä aika mahtavaa olla täällä.
Lensin tänne Sydneyn kautta, jossa vietin neljä päivää. Tänään oli ensimmäinen päivä, kun piti olla koululla. Kirjoitan ekasta päivästä oman postauksen ja tarkoitukseni on kirjoittaa englanniksi. Tänään saimme tasotestien tulokset ja omani on ihan ok, mutta tulette kyllä huomaanaan tulevista postauksista mistä tasosta lähdetään.
Olen täällä tosiaan vain kaksi viikkoa, joten ihan hirveän paljon kieli ei ehdi parantumaan, mutta otan tämän ajan myös osaksi loman kannalta. Ainakin yksi retki on jo varattu ja Mt Eden on jo nähty.

Tarkoitus oli ladata kuvia vähän samaan tahtiin kun matkustan (Aucklandin jälkeen lennän Singaporeen ja sieltä otan bussin Kuala Lumpuriin), mutta jostain syystä tämä tietokone ei tunnista muistikorttiani. Siis usb-kaapelini on rikki, siksi en edes ottanut sitä Suomesta mukaan. Kävin tänään yhdessä liikkeessä kysymässä tuollaista johtoa, mutta ei siellä ollut, joten aikalailla kuvattomia postauksia on luvassa.
Mutta Kia Ora (tarkoittaa sekä hello että goodbye) tästä se alkaa!

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Tanja 30/06/2014 at 12:24

  Uusi-seelanti on ihana paikka! Kaksi vuotta sitten vietin siellä kaksi kuukautta ja pakko on joskus päästä takaisin 🙂 Mä oon itse asiassa juuri nyt Kuala Lumpurissa, tulin tänne bussilla Singaporen kautta. Välissä vietin pari yötä Melakassa, mikä oli tosi kiva paikka. Lauantaina matka jatkuu 3 viikoksi Australiaan 🙂 Ja syksyllä oon menossa vuodeksi Irlantiin, pyöritään näköjään samoissa maissa 😀

 • Reply mollymay 01/07/2014 at 12:29

  Noh, en nyt tiedä onko niin ihana, kun täällä sataa koko ajan. 😉
  Kertoisitko tarkemmin miten hoidit tuon matkan Singaporesta Kuala Lumpuriin? Menitkö ensin Johor Bahruun vai ostitko koko matkan Singaporesta asti?
  Melaka näyttää kyllä tosi kauniilta kun kuvia katsoo. 🙂

 • Reply Tanja 02/07/2014 at 13:03

  Bussi Singaporesta Kuala Lumpuriin on tosi helppo matka. Mä lähdin suoraan Singaporen keskustasta, aattelin et Se käy helpommin niin. Singaporen puolella rajaa piti mennä passin kanssa ulos ja Malesian puolella piti ottaa kaikki kamat mukaan. Singaporesta Melakaan meni noin 3 tuntia ja Melakasta Kuala Lumpuriin parisen tuntia.

 • Leave a Reply