Suomen suurin matkablogiyhteisö

Die Reise eli matka alkakoon

Kuka?

Olen iältäni 25+, mutta käytökseltäni voin olla kaikkea viiden ja kahdeksankympin väliltä. Työskentelen lasten parissa vielä muutaman kuukauden, jonka jälkeen aloitan opiskelut yliopistossa. Olen valmistunut myös vaatetusalalta.

Missä?

Asun Helsingissä japanilaisen avomieheni kanssa, mutta syksyllä tulen muuttamaan takaisin Länsi-Suomen lääniin, josta olen myös kotoisin. Haaveilen takaisin Tampereelle muutosta, vaikka siellä ei merta olekaan.

Minne?

Olen ainoastaan matkustellut Euroopassa. Olen käynyt 20:ssä maassa. Pidän niistä listaa. Kesälomallani matkustan ensimmistä kertaa Euroopan ulkopuolelle ja toivottavasti se ei jää siihen. Useimmiten matkustan yksin ja rinkka selässä.

Mitä muuta?

Matkustuksesta tuli harrastukseni kertaheitolla 23-vuotiaana, kun tein kuukauden pituisen Interrail-reissun. Nyt yritän matkustaa niin usein kuin mahdollista.

Olen kiinnostunut myös kielistä, taiteesta (etenkin modernista), musiikista, valokuvauksesta, joogasta sekä luen mielelläni tyyliblogeja. Nämä asiat tulevat varmasti myös näkymään omassa blogissani, vaikka pääpaino onkin matkustelussa.

 

Blogini nimi tulee lempibändini levystä sekä tietysti Die Reise tarkoittaa matkaa saksaksi.

 

Next Post

2 Comments

  • Reply tatjaana 14/06/2014 at 18:50

    Matka on die Reise, tiesitkö sen?

    • Reply mollymay 30/06/2014 at 10:10

      Hah, kiitoksia! Teksti korjattu.

    Leave a Reply