20 päivää jäljellä ja syötiin just mäkkäriä .😂

Noniin. Ensinnäkin viime sunnuntailta saatiin mukavat kaverit mukaan . Emmalla ja Charlotella ja Caitlynilla kaikilla oli punkkeja . Korvien takana ja selässä . Pienimmiltä ei löytynyt mitään eikä ainakaan viel keneltäkään aikuiseltakaan mut me ei rysyttykään puskissa . No eilen oli aamul vähä härdelliä tämän punkki asian tiimoilta . Mary-Annen piti kiirehtiä Brisbaneen sydänlääkärin vastssnotolle. Hänellä teveys reistaa enemmän tai vähemmän jatkuvasti . Hän täytti myös eilen 12.4. 54 vuotta . Ja pienenä sivuseikkana ,Mulla oli eilen 7 lasta hoidettavana . Eikä ollut Mary-Anne auttamassa kun oli siellä Brisbanessa . Ihan kevyttä kauraa . No ei tod kuin ihan järkyttävä päivä . Ja Mary-Annen piha ei ole lapsiystävällinen . Ei mitään aitausta ja koko ajan autoja ja rekkoja ajaa ohi . Ei voi päästää isompia vaan ulos riehumaan että sais laitettua kolme nuorimmaista 6kk , 11kk ja 13 kk nukkumaan sillä välin . Mun piti vähän ennen lounasta soittaa Liisalle että voisko se hakea vaikka oman vanhemman tyttönsä pois . Caytlen oli paha eilen . Niiin väsynyt ja kiukkuinen ja useamman kerran näin hänen pätkivän Charlottea. Hemmetti palo käämi . No jotenkin siitä eilisestä selvittiin sitten . Mut mulla on helppoa . Ja näillä poimijoilla . Uudet kämppikset ovat saaneet ekalla viikolla 72 t kasaan . Hallilla on niin kiireistä ..tänään aloittivat klo 8.30 ja Mary-Anne sanoi että pakkaavat lähelle puolta yötä . Ja ett hän aikoi hakea keskustasta pizzat kaikille pakkaajilla että jaksavat loppuun asti . Ihan inhimillinen ja mukava ele . Juu ..Ja huomennakin pakkaus jatkuu klo 8.20 eli siis 8.30 . Kun eivät maksa kymmenminuuttisista. Huoh . Mut eniwei hyvään saumaan Vicky ja Tom tulivat tänne koska tulivat ihan vaan tienaamaan . Hyvä niille .👍 Mut on se pakkaaminen vaan niin paskaa hommaa että jaksan olla joka päivä kiitollinen omasta työnkuvastani. ☺ Tänään oli tosi helppo päivä. Kolme suloista poikaa .Matthew 4 wee . Nicholas 2 wee ja Chase 6 kk . Ku pienin veteli sikeitä niin me oltiin isompien poikien kanssa ulkona ja nautittiin raikkaasta mut aurinkoisesta syyspäivästä . Sitten isot pojat kylpivät ja lähtivät isänsä kanssa kaverin synttärikemuihin .😂 Kyllä . Se niiden natsiäiti ei ollut paikalla . Oli serkkunsa babyshowereilla Brisbanessa . Siinä syy miksi pojat sai olla mummolassa päivän . Muuten ei olis tullut kuuloonkaan ..Mut niin suloisia ja hyväkäytöksisiä poikia . Vaan liian monta kertaa kuulin Mattin murehtivan että mitähän äiti tähän sanoo …kun halusivat katoaa tyttöjen lastenelokuvaa. Niinku Kaunotar ja Hirviö nyt olis sen enempää tai vähempää tyttöjen tai poikien elokuva . Ja ku pieni Nicholas halusi kokeilla keijukaisen siipiä ja prinsessamekkoa niin isoveli oli huolissaan että mitä äiti tähän sanoo . Että äiti ei kuulema tykkää kun pojat leikkii tyttöjen leikkejä . Mua rupes niin säälittää ne pojat . Mitä väliä sillä on mitä ne lapset leikkii hemmetti . Jos kaikki serkut enimmäkseen tyttöjä niin tottakai pieniä poikia kiinnostaa mekot myös. Pelkää äiti vissiin ett pojista tulee homoja prinsessaleikkken vuoksi . Ei taida tajuta että homoksi ei opita eikö muututa vaan jokainen syntyy sellaisena kuin on . . Ääh . Pienet ihanat pojat . Toivottavasti niiden elämä menis ihan hyvin hullusta ja jatkuvasti mollaavasta äidistä huolimatta. Onneksi se Steven iskä on niin lämmin ja ihana niille pojille . Sitten tänää oli hyvä hetki kun kylvetin pienen Chasen . Hän naureskeli ja nautti kylvystä . ♥ 💕 Sitten ruokin eläimet ja imuroin ja lähden lätkimään . Mark ja Chanelle hakivat mut töistä ja ajettiin suoraan McDonaldsiin ja sitten mentiin ostoksille . Ny on kello 21 jotakin ja noi menee nukkuun . Tom ja Vicky tulevat millon tulevat. Minä voisin jopa olettaa että mulla on huomen vapaa mut en usko että saan tietää siitä ennen huomista . Eilen juteltiin niin myöhään Sofian kaa et mul jäi yö vähä lyhyeksi ja nyt kyl makiasti väsyttää .😂 😂 Tosi kylmä ilta . Ja tämä asunto on kyl aivan toivottoman kylmä . Onneks lähden pian pois niin ei tarvi talvea täällä hytistä .

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply