Kuva: Istockphoto
Hania, Kreeta

Tutustu Kreetan kauneimpaan kaupunkiin – katso kuvat Haniasta

Kreetan lomasaaren toiseksi suurin kaupunki Hania on loistava matkakohde, joka ei jätä matkailijaa kylmäksi. Katso kuvat suositusta lomakohteesta!

Historiaa, palveluja ja erinomaiset shoppailumahdollisuudet

Kreetan lomasaaren luoteiskulmassa sijaitseva Hanian kaupunki on suosittu kohde matkailijoiden keskuudessa. Pitkä historia, kaunis arkkitehtuuri, tunnelmallinen satama ja monet kulttuuriset nähtävyydet yhdistettynä erinomaiseen palvelun tasoon saavat matkailijat viihtymään kaupungissa.

Hania on noin sadan tuhannen asukkaan kaupunki, missä on runsaasti nähtävää. Kaupungin tunnetuimmat nähtävyydet ovat Hanian vanhankaupungin lisäksi vanhat makasiinirakennukset, venetsialaisaikainen satama, historiallinen majakka sekä mielenkiintoiset museot. Myös kauppahalli osuu laajoine tuliaisvalikoimineen useimpien matkailijoiden reitille.

Shoppailijalle valikoima ei rajoitu kauppahalliin, sillä lomabudjetin saa kulumaan esimerkiksi sataman putiikeissa tai Skridlofin suutarinliikkeissä. Kaupunki on myös Kreetan parhaita bilekohteita, sillä erinomainen ravintola- ja baaritarjonta takaa railakkaan tunnelman myöhään yöhön.

Katso kuvat tunnelmallisesta Hanian kaupungista!

>> Lue lisää vinkkejä Kreetalle Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Istockphoto ja Getty Images

Päivitetty: 18.4.2019

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia