hero taustakuva

Täydellinen loma Mallorcalla – katso kuvat ihanasta lomasaaresta

Shutterstock artikkelin kuva
Rantalomat
Ihania rantoja ja kauniita auringonlaskuja - Mallorcalla on helppo rentoutua.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 11.06.2018
facebook   whatsapp

Mallorca on monipuolinen kohde

Välimerellä 250 kilometrin päässä Espanjan rannikosta sijaitseva Mallorca on suosittu lomakohde myös suomalaisten matkailijoiden joukossa eikä ihme, sillä Mallorcalla on helppo viettää sekä kaupunki- että rantalomaa. Saari houkuttaa matkailijoita muun muassa upeilla luontonähtävyyksillä ja monipuolisilla urheilumahdollisuuksilla.

Mallorcalla on yli 500 kilometriä rantaviivaa, mikä takaa saaren sopivan loistavasti myös rantalomailusta pitävälle ja auringonnälkäiselle lomailijalle.

Katso upeat kuvat Mallorcalta!

1. Vietä ikimuistoinen rantapäivä Mallorcalla

Lämmin ilmasto ja kilometritolkulla pehmeää hiekkarantaa takaavat rantaloman onnistumisen. Nauti lempeästä merituulesta ja raikkaasta ilmasta. Täällä voit ottaa rennosti – Mallorcan rannoilla ei ole kiire minnekään.

2. Urheile Mallorcalla

Mallorca on myös urheilijoiden suosiossa. Heitä loma-aamuna lenkkitossut jalkaan ja lähde katselemaan maisemia kaikessa rauhassa juosten. Tai vietä ihana perhepäivä lasten kanssa leijaa lennättäen ja muuten liikkuen. Mallorca on myös loistava kohde golflomalle.

3. Löydä oma paratiisisi

Mallorca on täynnä upeita paratiisimaisia paikkoja, jotka vain odottavat löytämistään. Etsi ikioma hiljainen niemi tai autio ranta – ja nauti.

4. Tutustu Mallorcan kaupunkeihin

Mallorcan pääkaupunki Palma ja saaren muut kaupungit ovat mielenkiintoisia kohteita, jotka tarjoavat runsaasti tekemistä rantalomailun oheen: ihastele upeita rakennuksia, shoppaile lomatili tyhjäksi ja tutustu kaupunkien ravintolatarjontaan.

5. Ihastele lomasaaren upeita auringonlaskuja

Jokainen lomapäivä huipentuu auringonlaskuun, jotka ovat Mallorcalla ikimuistoisia. Hakeudu rantaan hyvässä seurassa tai ihastele auringonlaskua hotellihuoneen parvekkeelta ja nauti upeasta väriloistosta.

>> Lue Rantapallon kohdeopas Mallorcalle

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Getty Images

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.