hero taustakuva

Tämä helppo niksi pelastaa rantapäivän – näin vesipullo pysyy pidempään kylmänä

Shutterstock artikkelin kuva
Rantalomat
Rannalla lämpenevälle vesipullolle on olemassa helppo apukeino.
Teksti: Maria Hietala
Päivitetty: 22.07.2019
facebook   whatsapp

Jäädytä vesi ennen rantapäivää

Kun hellelukemat kohoavat rantalomalla kolmeenkymmeneen, on matkailijoiden pidettävä erityistä huolta nesteytyksestä. Jokainen tietää kuitenkin, ettei rantakassissa muhinut vesipullo virkistä samoin kuin juuri hanasta tai jääkaapista napattu vesi.

Huippuhelteillä vesi lämpenee rannalla minuuteissa. Ulkomailla uusien pienten muovipullojen jatkuva ostaminen voi tuntua ikävältä, eikä kaikilla rannoilla edes ole tarjolla palveluja. Miten ratkaista ongelma?

Vesi pysyy pidempään raikkaana yksinkertaisen niksin avulla. Ota rannalle mukaan kokonaan jäädytetty vesipullo, joka saa hiljalleen sulaa yhdestä isosta jääpalasta juomakelpoiseksi.

Jos majoitut huoneistohotellissa, loma-asunnossa tai huvilassa, voit pakastaa vesipulloja itse keittiössä. Hotellihuoneista taas ei löydy pakastimia, mutta jotkut rantakohteiden kaupat saattavat myydä jäädytettyä vettä. Tarkista, löytyykö pakastimista jäätelön lisäksi vesipulloja.

Rantalomailijan kannattaa painaa mieleensä muitakin ajankohtaisia reissuvinkkejä. Oletko sinäkin miettinyt, voiko tavallisen veden korvata helteellä kuplavedellä vai onko se vähemmän terveellistä?

Entä tiesitkö jo, miten märkään ihoon kiinni tarttuvan hiekan saa helposti irti?

Lue myös: Kuinka paljon lennolla tulisi oikein juoda vettä? Vältä ikävä olotila helpon ohjeen avulla

Teksti: Maria Hietala
Kuva: Shutterstock

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.