Kuva: Shutterstock
St. Tropez, Ranska

Näin upeaa on St. Tropezissa – kuvat nähtyäsi ymmärrät, miksi paikka on rikkaiden ja kuuluisien suosiossa

Ranskan Rivieralla sijaitseva St. Tropez on perinteisesti rikkaiden ja kuuluisien ihmisten lomapaikka. Katso hulppeat kuvat hyväosaisten lomaparatiisista!

Rantoja ja ylellisiä meriseikkailuja

Eteläisessä Ranskassa sijaitseva St. Tropez on osa Ranskan Rivieraa. Muiden alueen kohteiden tavoin myös St. Tropez on hyvin korkeatasoinen lomapaikka.

Kaupunki on nimenomaan äveriäiden suosikkikohde, ja korkeasta hintatasosta kertoo esimerkiksi asukkaiden määrä: vain vajaalla kuudella tuhannella ihmisellä on varaa asua tässä pienessä mutta hulppeassa rantakaupungissa.

St. Tropez on täynnä kalliita luksushuviloita, kauniita yksityisrantoja, upeita jahteja ja äveriköille suunnattuja hotelleja. Penneissä ei pihistellä, kun kyse on lomasta. Jos etsit ylellistä lomapaikkaa, on St. Tropez siihen loistava valinta!

Katso kuvista, kuinka ylellistä lomailu St. Tropezissa parhaimmillaan on.

1. Rennosti rannan rauhassa

Metritolkulla pehmeää hiekkaa, turkoosia vettä, mukava rantatuoli ja drinkki kädessä – muuta ei täydelliseen rantapäivään St. Tropezilla tarvita!

Omaa rantaa ylellisempää lomapaikkaa ei ole, mutta hätätilanteessa auringossa löhöily onnistuu myös esimerkiksi omassa rauhassa luksushotellin yksityisellä rannalla.

2. Huviajeluja omalla jahdilla

Rannikko näyttää upeimmalta vedestä käsin katseltuna, ja paras tapa ihastella rantaa on tietysti omalta jahdilta käsin. Rikkaat matkailijat voivat joko purjehtia satamaan omalla veneellä tai vuokrata veneen ja tarvittaessa myös kipparin omaan käyttöön loman ajaksi.

3. Rauhallisia kävelyjä rannalla ja kaupungissa

St. Tropezin pieni ja idyllinen kaupunki on täydellinen paikka rauhallisille kävelyretkille. Pienet kujat pitävät sisällään useita korkeatasoisia hienostoravintoloita, joissa voi piipahtaa kesken kävelyretken.

4. Ökyautojen esittelyä

Jos jossain kannattaa lähteä ajelulle vain esittelemään autoa, se kannattaa tehdä St. Tropezissa.

>> Lue lisää vinkkejä Ranskan Rivieralle Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Shutterstock ja Getty Images

Päivitetty: 9.5.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (6 votes, average: 3,50 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia