Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Vau, mitä maisemia! Tältä näyttää Pohjois-Italian lomakeidas Gardajärvi

Istockphoto artikkelin kuva
Rantalomat
Gardajärvi on hurmaava lomakohde, jossa voi viettää aktiivilomaa, nauttia upeasta luonnosta tai ottaa rennosti järviseudun kauniissa maisemissa. Katso kuvat ja ihastu!
Teksti: Anu Vaheristo
Päivitetty: 19.04.2022
facebook   whatsapp

Italian suurin järvi hurmaa kauneudellaan

Pohjois-Italiassa vuorien keskellä sijaitsee syvän sininen Gardajärvi, joka lumoaa uskomattomilla maisemillaan ja puhtaalla luonnollaan. Gardajärvi on Italian suurin järvi ja etenkin kesällä suosittu lomakohde. Alueen majoitustarjonta on runsasta, mutta sinne voi tehdä myös päiväretken noin 30 kilometrin päässä sijaitsevasta Veronan kaupungista.

Gardajärvi soveltuu rauhalliseen lomanviettoon pariskunnille tai perheille, sillä alueella on paljon pieniä lomakyliä. Nimestään huolimatta Gardajärvi ei ole varsinainen rantakohde, vaikka uimapaikkojakin löytyy. Järven kirkas vesi houkuttelee sukeltajia, mutta alue tarjoaa myös muita aktiviteetteja. Kauniissa luonnossa vaeltaminen, maastopyöräily, melominen ja riippuliitäminen ovat suosittua ajanvietettä.

Gardajärvellä kuten myös muuallakin Italiassa on tarjolla erinomaista ruokaa. Rennon loman aikana kannattaakin maistella paikallisen keittiön erikoisuuksia ja nauttia Pohjois-Italian omaleimaisista viineistä. Gardajärvellä kannattaa myös vuokrata auto ja huristella sillä viinitiloille idyllisestä pikkukylästä toiseen.

Katso kuvat Gardajärven postikorttimaisemista ja lähde Italiaan!

>> Lue Gardajärvestä lisää Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Anu Vaheristo
Kuvat: Istockphoto, Getty Images

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.