Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Tältä näyttää Meksikon uusi lomakohde – katso kuvat Puerto Vallartasta

Flickr / Kurt Bauschardt artikkelin kuva
Rantalomat
Haaveiletko lomasta Väli-Amerikassa? Meksikon Puerto Vallartaan pääsee nyt helpommin kuin aikaisemmin - katso kuvat lomakaupungista!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 15.11.2017
facebook   whatsapp

Palmuja ja paratiisirantoja

Meksikon Cancún on tuttu useimmille matkailijoille, mutta maa tarjoaa myös monia muita erinomaisia lomakohteita. Länsirannikolla sijaitseva Puerto Vallarta on uusi kohde suomalaisille, ja sinne pääsee helposti Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä.

Vehreistä palmumaisemista ja turkoosista rantavesistä tunnettu lomakaupunki tarjoaa perinteisen paratiisimaiseman, joka rentouttaa lähes kenet tahansa. Meksikolainen kulttuuri on matkailijaa lähellä Puerto Vallartassa, sillä monet hotellit sijaitsevat paikallisten asuttamilla alueilla. Kyseessä onkin todella aito meksikolainen kaupunkikohde, joka on toistaiseksi kaukana Cancúnin turistikuhinasta.

Puerto Vallartan suosituimmat kohteet ovat romanttinen keskusta Zona Romantica sympaattisine mukulakivikatuineen ja värikkäine taloineen, mutta myös katutaiteilijoiden täyttämä El Maleconin rantabulevardi sekä paratiisirannoista tuttu Zona Surin alue on nähtävä loman aikana. Parasta antia suomalaismatkailijoille ovatkin näyttävät palmurannat, joita Puerto Vallartan alueella on useita.

Kohde sopii erinomaisesti rantalomaan, sillä rennon meksikolaistunnelman lisäksi Puerto Vallartassa on jopa 40 kilometriä loivaa rantaa. Noin 350 000 asukkaan kaupunkiin pääsee Suomesta suorilla lennoilla kausittain marraskuusta maaliskuulle.

Katso kuvat Meksikon Puerto Vallartasta!

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

>> Löydä halvat lennot Puerto Vallartaan Rantapallon lentohaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Flickr / Kurt Bauschardt ja Getty Images

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.