Kuva: Thaimaan matkailutoimisto
Romanttinen Thaimaa

Romantiikkaa Thaimaan-lomalla! 8 paikkaa, jotka takaavat rakkaudentäyteisen matkan

Matkailijoiden rakastama Thaimaa on täynnä romanttisia paikkoja, ja se sopiikin erinomaisesti niin häämatkan kuin lemmenlomankin kohteeksi.

Koh Yao Noi – koskematon paratiisi

Jos etsit rauhallista ja hiljaista pakopaikkaa romanttiselle lomalle, on Phang Ngan -lahden keskellä sijaitseva Koh Yao Noi erinomainen valinta. Pienelle saarelle pääsee Phuketista vain noin tunnissa, mutta siitä huolimatta saarella on vain muutama ravintola, baari ja kauppa.

Saari ei ole suurten matkailijamassojen tiedossa, mutta siitä huolimatta palvelut ovat tasokkaat ja romanttisia majapaikkoja riittää. Loma kuluu oman rakkaan kanssa uiden, auringonlaskua katsellen ja vaikkapa thairuoan saloihin perehdyttävällä ruoanlaittokurssilla.

Koh Lanta – vaatimaton ja rento saari

Krabin lähelläs sijaitseva Koh Lanta on koko Thaimaan kauneimpia saaria, ja se onkin pohjoismaalaisten matkailijoiden suosiossa. Saari on noussut tunnetuksi pitkien valkeiden hiekkarantojen ansiosta, minkä lisäksi Koh Lantalla on myös mainiot sukellusmahdollisuudet. Koh Lanta soveltuukin erinomaisesti romanttiselle aktiivilomalle.

Andamaanienmeressä rannikon kupeessa sijaitseva Koh Lanta on helppo kohde sekä Krabilta että Phuketista.

Koh Kradan – täydellinen piilopaikka

Koh Lantan eteläpuolella sijaitseva Koh Kradan on pieni saari, jonka kauneus hurmaa matkailijan. Kristallinkirkkaat vedet ja rauhalliset hiekkarannat tekevät saaresta erityisen romanttisen kohteen.

Romanttinen Thaimaa
Thaimaan matkailutoimisto
Miltä kuulostaisi romanttinen loma Koh Kradanin autiolla rannalla?

Koh Ngai (Koh Hai) – paratiisisaari

Koh Ngai on tunnetusti romanttinen häämatkakohde ja paratiisisaaren valtteja ovat pitkät valkoiset hiekkarannat ja mahtavat koralliriutat. Saaren rauhallisuus tekee siitä erinomaisesti sopivan häämatkalaisille ja muille romanttista lomaa suunnitteleville.

Rauhallisuudestaan huolimatta Koh Ngai tarjoaa myös aktiviteetteja, sillä saarella on esimerkiksi loistavat snorklausmahdollisuudet. Vaikka saari on pieni ja rauhallinen, monet matkailijat jäävät nauttimaan sen tunnelmasta jopa useiksi kuukausiksi.

Koh Muk – helmisaari

Romanttisista hiekkarannoista tunnettu Koh Muk on monelle unelmakohde, jonka auringonlaskut ja kehuttu Smaragdiluola kiinnostavat erityisesti romanttista lomaa kaipaavia matkailijoita. Luola on tarinoiden mukaan toiminut aikaisemmin merirosvojen majapaikkana, ja nykyisin sinne järjestetään opastettuja retkiä.

Romanttinen Thaimaa
Thaimaan matkailutoimisto
Koh Mukin salaperäiset poukamat ja luolat sopivat loistavasti unohtumattomalle ja romanttiselle seikkailulle.

Koh Samet – viikonloppuretki Bangkokista

Muutaman tunnin matkan päässä Bangkokista sijaitseva Koh Sametin saari on erinomainen pakopaikka pääkaupungista. Saaren kauniit ja rauhalliset hiekkarannat sekä viehättävät kalastajakylät tarjoavat rauhallisen pakopaikan Bangkokista.

Koh Samet sopii mainiosti häämatkalaisille ja kaikille muillekin, jotka haluavat rentoutua lomallaan. Rantaravintolat ovat parhaita paikkoja katsella saaren värikkäitä auringonlaskuja.

Koh Mak – lumoava salaisuus

Koh Mak on loistava romanttinen piilopaikka, joka on vielä useimpien matkailijoiden tietämättömissä. Saari on kookosviljelmien peitossa ja siellä on helppo rentoutua. Toisaalta Koh Makilla on myös hyvät mahdollisuudet pyöräilyyn ja patikointiin. Se sopii myös hyvin tukikohdaksi lähisaarille retkeilyn välissä.

Koh Kood (Koh Kut) – trooppinen unelma

Trooppisen lemmenloman ykköspaikka on Koh Kood, jossa on niin tiheitä viidakoita, valkohiekkaisia rantoja sekä kauniita vesiputouksia. Saarella on helppo seikkailla vuokraskootterilla. Romanttisin tapa yöpyä Koh Koodilla on majoittua hotellissa, missä voi nukkua tähtitaivaan alla.

>> Lue lisää vinkkejä Thaimaahan Rantapallon kohdeoppaasta!

Lähde ja kuvat: Thaimaan matkailutoimisto

Päivitetty: 26.2.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia