Kuva: Shutterstock
Meloneras, Espanja

Onko tässä Kanarian upein uima-allas? Tässä on paikka, jonka haluat kokea lomallasi

Palmujen reunustama infinity pool -uima-allasnäyttää siltä, kuin se oli jostain eksoottisesta kaukokohteesta. Unelma-allas löytyy kuitenkin suomalaismatkailijoiden rakastamalta Kanarialta.

Laatukohde Maspalomasin naapurissa

Gran Canarian etelärannikolla sijaitseva Meloneras on tyylikäs ja rauhallinen lomakohde aivan kuuluisien Maspalomasin dyynien ja Faron majakan kupeessa. Melonerasin hotellit ovat tasokkaita, ja ostoskeskukset myyvät rihkaman sijasta laatumerkkejä. Yksi kohteen hotelleista on Lopesan Costa Meloneras, jonka kuuluisaa uima-allasta ei voi olla ihailematta. Vehreässä puutarhaympäristössä oleva allas näyttää jatkuvan aina mereen asti.

Samasta hotellista löytyy myös kasino sekä hulppea kylpylä, joka palvelee muitakin kuin hotellin asiakkaita. Vain aikuisille tarkoitetusta kylpylästä löytyy erilaisia teemahuoneita, ja siellä pääsee kokeilemaan niin Kuolleen meren olosuhteissa kellumista, Himalajan suolahuonetta kuin suomalaista saunaakin. Kylpyläelämyksestä saa eniten irti, kun huoneet kiertää suositellussa järjestyksessä. Paikalla olevat oppaat neuvovat matkan varrella, kuinka suoritus onnistuu.

Meloneras, Espanja
Kuva: Marianne Zitting
Lopesan Costa Meloneras -hotellin uima-allas on kuin kaukomailta.

Costa Meloneras -hotelli on toiminut myös elokuvan kuvauspaikkana. Muutama vuosi sitten siellä filmattiin elokuva Wild Oats, jonka pääosissa nähdään Demi Moore, Jessica Lange ja Shirley MacLaine.

Useita upeita hotellivaihtoehtoja

Melonerasista löytyy muitakin hulppeita hotellivaihtoehtoja, jos tämä kylpylähotelli ei nappaa. Massiivinen viiden tähden hotelli Baobab Resort on sisustukseltaan ja tyyliltään Afrikka-teemainen, ja sen puutarhasta löytyy jopa yhdeksän uima-allasta. Huoneita hotellissa on 677.

Paikallisempaa tunnelmaa kaipaaville taas on tarjolla Villa Del Conde Resort, joka muistuttaa kanarialaista kylää kirkkoineen kaikkineen. Kirkon näköisessä rakennuksessa toimii hotellin vastaanotto. Club Hotel Riu Gran Canarialla on puolestaan pienille vesipedoille kunnon allasmaailma vesiliukumäkineen ja lohikäärmeineen. Aikuisia taas palvelee infinity pool -allas, johon lapsilla ei ole asiaa.

Meloneras on suomalaisista matkatoimistoista ainakin Aurinkomatkojen, Tuin ja Tjäreborgin valikoimassa. Pieni ja viehättävä kohde sopii varsinkin heille, jotka kaipaavat lomaltaan rentoutumista ja rauhaa.

>> Lue lisää vinkkejä Gran Canarialle Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Marianne Zitting
Kuvat: Shutterstock ja Marianne Zitting

Päivitetty: 6.6.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia