Hyppää sisältöön

Näihin hotelleihin on lapsilta pääsy kielletty

Kirjoittajan oletuskuva
Päivitetty: 27.05.2016
Haluaisitko lähteä lomalle romanttisesti kahden? Tai ehkä mielit reissuun pienellä aikuisporukalla ja haluat varmistua, ettei hotellissa ole äänekkäitä lapsiperheitä? Jos olet kiinnostunut lomasta vain aikuisten kesken, kesän 2016 uutuus Sensimar on oikea hotellivaihtoehto sinulle.

ILMOITUS

Jumppaa ja skumppaa

Sensimar-hotellien ydinajatus on tarjota lomaelämys ilman lapsia matkustaville aikuisille, ja hotelleihin onkin vähintään 16 vuoden ikäraja. Sensimar-hotellit sijaitsevat aina hyvällä paikalla, ja niiden tasoluokitus on vähintään neljä tähteä. Moni hotellin palveluista on suunnattu nimenomaan pariskunnille: aurinkovuoteet ovat kahdelle, ravintoloissa on kahden hengen pöytiä ja spasta voit varata parihieronnan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sensimar-hotellit tarjoavat muutakin kuin löhöilyä, ja hotelleista löytyy span lisäksi suuri kuntosali, maksuttomia Les Mills -jumppatunteja ja sauna.

Buffet- tai à la carte –ravintolassa voi nauttia romanttisen päivällisen, ja kansainvälisen tason baarit tarjoilevat kuohuviiniä ja klassikkodrinkkejä. Kaikkialla Sensimar-hotelleissa vallitsee ylellinen ja aikuiseen makuun sopiva tunnelma.

Sensimar
Miltä kuulostaisi pulahdus privaattiin uima-altaaseen…
Sensimar
…ulkoilmahieronta ja…
Sensimar
…drinkki tasokkaassa baarissa? Tähän päiväohjelmaan ei kaivata lapsia.

Välimeren aalloilla

Sensimar-hotellit löydät vain Finnmatkoilta, ja valinnanvaraa on paljon. Kreikan saarilta Kreetalta, Korfulta, Rodokselta ja Kosilta löytyy yhteensä yhdeksän Sensimaria. Kroatian viehättävästä Igranesta voit valita kahdesta modernista Sensimar-hotellista. Kyproksen Limassolissa ja Fig Tree Bayssa on yksi Sensimar kussakin, ja Turkissa Sensimar-luksusta löytyy Marmariksesta, Sidestä ja Belekistä.

>> Tutustu Sensimar-hotelleihin ja varaa lapsilta kielletty loma.

Lähde ja kuvat: Finnmatkat

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

TUI järjestää matkoja Espanjan Costa de la Luziin

Paratiisirannikko Costa de la Luz – romanttinen uutuuskohde Atlantin rannalla

Finnmatkat muuttaa nimensä TUI:ksi

Finnmatkoista tulee TUI: 10 kysymystä ja vastausta nimenmuutoksesta

Meksikossa on rantaa ja kaupunkia.

Meksikon yhdistelmälomat – valitse kaksi lomakohdetta

Tina Sirén, Finnmatkat

Suunnitteletko jo kesän lomamatkaa? Nämä ovat Finnmatkojen uutuuskohteet

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja