Hyppää sisältöön

Meksikon yhdistelmälomat – valitse kaksi lomakohdetta

Riikka Krenn
Riikka Krenn Päivitetty: 12.08.2016
Meksikossa matkailijoita kiehtovat vaaleat hiekkarannat, turkoosi meri, mayakansan ainutlaatuiset nähtävyydet, cenote-luolat ja herkullinen ruoka. Koska nähtävää ja koettavaa on paljon, saattaa yhden lomakohteen valinta tuntua vaikealta. Juurikin Meksikoon kahden viikon yhdistelmäloma on nappivalinta.

ILMOITUS

Tuplasti lomaa

Finnmatkojen Meksikon-lomat alkavat Cancunista, jonne Helsingistä lennetään suoralla Dreamliner-lennolla noin puolessa vuorokaudessa. Cancunista on hyvät yhteydet Jukatanin niemimaan viiteen muuhun lomakohteeseen, joilla kaikilla on oma luonteensa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ensi talvena vilkkaan Cancunin lisäksi vaihtoehtoina ovat värikäs Playa del Carmen, koskematon Isla de Holbox, rentouttava Puerto Morelos, purjelautailijoiden Akumal ja lapsiystävällinen Puerto Aventuras.

Yhdistelmälomaan on mukava sisällyttää viikko rauhallista chillailua ja viikko toimintaa. Meksikossa tämä onnistuu esimerkiksi viettämällä ensimmäisen viikon Isla de Holboxin paratiisisaarella ja toisen viikon hyvien palveluiden äärellä Playa del Carmenissa tai Cancunissa. Järjestettyjä retkiä on tarjolla paljon. Chichen Itzan mayakaupunki on ehdoton vierailukohde, ja Xcaret-teemapuisto sopii kaikenikäisille. Uintiin liittyvissä lajeissa on paljon valinnanvaraa cenote-snorklauksesta laitesukellukseen ja delfiinien kanssa uintiin.

Yhdistelmäloman voi rakentaa oman mielensä mukaan mistä tahansa kuudesta Meksikon lomakohteesta. Kuljetus lomakohteiden välillä on järjestetty ja kuuluu hintaan, jos matkailija on varannut lentokenttäkuljetuksen. Paluulento on Cancunista Helsinkiin. Helppoa!

Isla de Holbox on ihana lomasaari Meksikossa.
Meksikon yhdistelmälomalla kannattaa viettää ensimmäinen viikko Isla de Holboxilla, joka on ainutlaatuinen lomasaari lyhyen lauttamatkan päässä mantereelta.

All Inclusive – tottakai!

Meksiko on All Inclusive -hotellien mekka. All Inclusive -hotellissa matkailijan on helppo pysyä matkabudjettinsa herrana, sillä All Inclusiveen kuuluvat kaikki ateriat ja juomat hotellilla, ja usein myös laaja tarjonta järjestettyä ohjelmaa.

Kannattaa tutustua Riu Caribe -hotelliin, joka sopii perheille ja kaveriporukoille, jotka arvostavat hotellin runsaiden palveluiden sisältymistä hintaan. Viiden tähden All Inclusive -laatua tarjoilee puolestaan Sensatori Azul Resort México, jossa on erilliset alueet aikuisille ja lapsiperheille. Golfin ystävien kannattaa laittaa korvan taakse ClubHotel Riu Tequila, jonka vieressä sijaitsee Playacarin golfkenttä.

FinnmatkatAll inclusive -loma Meksikossa sopii myös perheille.
Meksikon All Inclusive -hotelleissa lompakon voi unohtaa tallelokeroon koko loman ajaksi, sillä ateriat ja juomat hotellilla sisältyvät matkan hintaan. Kuvassa Riu Caribe, jonka kaikista huoneista avautuu ihana merinäköala.

Muutaman klikkauksen tai puhelinsoiton päässä

Tutustu Finnmatkojen Meksikoon ja yhdistelmälomiin verkossa. Finnmatkojen asiakaspalvelun tavoitat myös puhelimella tai chatilla. Varaa talven kuuma kohokohta nyt ja voit keskittyä loman odotukseen!

Lähde: TUI Nordic / Finnmatkat
Kuvat: Andreas & Amelia Lönngren Widell, TUI Nordic

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Progreso, Meksiko

Vau, mikä näky rannalla! Maailman pisin laituri vie 6,5 kilometriä merelle

Yleiset mokat Meksikossa

Varo näitä helppoja virheitä Meksikossa – turistien 10 yleistä mokaa

Acapulco Meksikossa

Muistatko Acapulcon legendaarisen lomakohteen? Muuttui murhapääkaupungiksi – glamour hävisi ja turistit kaikkosivat

Ensikertalaisen vinkit Meksikoon

Suunnitteletko ensimmäistä matkaa Meksikoon? 10 käytännön vinkkiä

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja