Hyppää sisältöön

Maailman Vahvin Nalle opettaa lapsia uimaan

Kirjoittajan oletuskuva
Päivitetty: 27.05.2016
Ensi kesän perhelomalla yksi harrastus on yli muiden: Bamsen Uimakoulu. Maailman Vahvimman Nallen, Bamsen, nimeä kantava uimakoulu järjestetään kymmenessä Välimeren Blue Village Family Life -hotellissa.

ILMOITUS

Intensiivikurssilla uimatakuu

Bamsen Uimakoulu on kesälomamatkan kohokohta. Lapsi oppii turvallisesti ja hauskalla tavalla samanikäisten seurassa uimataidon, josta on hyötyä lopun elämän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Välimeren aurinkoinen sää ja hyvätasoinen moderni hotelli antavat mahtavat puitteet uimakoululle. Uimakouluviikkoon kuuluu viisi opetuskertaa hotellin uima-altaalla, mikä luo koko lomalle mielekkään rungon.

Verrattuna kotikaupungin viikon välein toteutettaviin kursseihin on Bamsen Uimakoulu intensiivinen ja hauska. Suomenkieliset uimaopettajat opettavat lapset uimaan vaiheittain. Veteen tutustutaan upottamalla kasvot veteen, hyppäämällä veteen altaan reunalta ja sukeltamalla esineitä altaan pohjasta. Lapset oppivat uimaan yleensä viikossa, mutta kahden viikon uimakoululle Bamsen Uimakoulu antaa uimataitotakuun.

Kesäkuussa starttaava Bamsen Uimakoulu järjestetään kymmenessä Finnmatkojen Blue Village Family Life -hotellissa. Puolet uimakouluhotelleista on Kreikan saarilla Kreetalla, Rodoksella ja Samoksella. Bamsen Uimakoulu järjestetään myös Sardiniassa, Turkissa ja Kyproksella.

Bamsen Uimakoulu on tarkoitettu kaikille 5–9-vuotiaille lapsille. Uimakoulut ovat suosittuja ja ne varataan matkavarauksen yhteydessä.

Bamsen uimakoulu
Bamsen Uimakoulussa lapsi oppii hauskalla tavalla elintärkeän taidon. Bamsen Uimakoulut ovat todella suosittuja ja ne varataan matkavarauksen yhteydessä.

Uimataitoa ja tekemistä koko perheelle

Bamsen Uimakoulun lisäksi Blue Village Family Life -hotelleissa on paljon tekemistä koko perheelle. Kaikissa uimakouluhotelleissa on Vesipeuhula yli nelivuotiaille, ja aikuisille järjestetään kroolauskurssi.

Kaikissa Blue Village Family Life –hotelleissa on myös maksuton 3–5-vuotiaiden Bamse Club. Uudessa Baby Clubissa viihtyvät puolestaan 0–36 kuukauden ikäiset. Myös 6–11- ja 12–15-vuotiaille on omat kerhonsa.

Blue Village Family Life -hotellit tarjoavat myös ohjattuja aerobic-, pilates- ja zumbatunteja, pallopelejä ja viihdeohjelmaa koko perheelle. Kaikissa Blue Village Family Life -hotelleissa on mahdollista valita all inclusive, jolloin lompakonkin voi jättää lomalle.

Bamsen uimakoulu
Blue Village Family Life Aegean Park by Atlantica FFFF+ on yksi kymmenestä hotellista, jossa järjestetään Bamsen Uimakoulu.

Suosituimmat hotellit varataan ensin

Pimeästä vuodenajasta huolimatta ensi kesä lähestyy vääjäämättä. Parhaat perhehotellit ja suosituimmat lähtöpäivät varataan ensin. Kesän kohokohta, Blue Village Family Life -hotelli ja Bamsen Uimakoulu, kannattaa varata nyt.

Katso kaikki kesän 2016 uimakouluhotellit »

Lähde: Finnmatkat
Kuvat: Karolina Henke, Finnmatkat

ILMOITUS

Aiheeseen liittyvät artikkelit

TUI järjestää matkoja Espanjan Costa de la Luziin

Paratiisirannikko Costa de la Luz – romanttinen uutuuskohde Atlantin rannalla

Finnmatkat muuttaa nimensä TUI:ksi

Finnmatkoista tulee TUI: 10 kysymystä ja vastausta nimenmuutoksesta

Meksikossa on rantaa ja kaupunkia.

Meksikon yhdistelmälomat – valitse kaksi lomakohdetta

Tina Sirén, Finnmatkat

Suunnitteletko jo kesän lomamatkaa? Nämä ovat Finnmatkojen uutuuskohteet

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja