Hyppää sisältöön

Löydä sinulle paras loma helposti – kokeile Rantapallon matkavahtia

Krista Ahonen
Krista Ahonen Päivitetty: 16.10.2022
Matkavahti etsii sinulle edullisimmat matkatarjoukset toiveidesi mukaan, joten säästät aikaa ja vaivaa seuraavan loman etsinnässä.

Matkavahti löytää sinulle sopivimman loman

Suunnitteletko seuraavaa lomaa? Moni nauttii matkasuunnitelmien tekemisestä, mutta eri vaihtoehtojen selaaminen ja parhaan hinnan etsiminen saattaa olla myös aikaa vievää.

Rantapallon uusi matkavahti-palvelu auttaa sinua löytämään juuri toiveidesi mukaisen loman helposti ja varmistaa, ettei paras lomatarjous mene sinulta ohitse. Matkavahti seuraa puolestasi matkojen tarjonnan ja hintojen kehitystä, joten sinun ei tarvitse jatkuvasti käydä läpi eri matkatoimistojen valikoimaa ja tarjouksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Voit asettaa matkavahdin etsimään sinulle matkatarjouksia esimerkiksi kohteen, ajankohdan ja hinnan perusteella. Kun matkavahti löytää toiveisiisi sopivia matkatarjouksia, saat sähköpostiisi kätevästi listauksen juuri sinua kiinnostavista matkoista.

Näin Rantapallon matkavahti toimii

Matkavahdin pääset asettamaan Rantapallon äkkilähtöhaussa ja palvelun käyttäminen on aina ilmaista. Äkkilähtöhausta löydät eri matkatoimistojen rantalomalomatarjonnan esimerkiksi suosikkikohteisiin Euroopassa ja Aasiassa. Myös kaupunkilomia erityisesti Euroopan kohteisiin on haettavissa äkkilähtöhaun kautta.

Pystyt hakemaan matkoja äkkilähtöhaussa kohteen, lähtöpäivän, hinnan ja keston perusteella. Voit myös halutessasi valita esimerkiksi tietyn matkatoimiston tarjonnan tai rajata tuloksia hotellien tähtiluokituksen perusteella.

Kun olet rajannut matkatarjontaa toivomillasi kriteereillä, onnistuu matkavahdin käyttöönotto hetkessä painamalla aseta matkavahti -painiketta, joka on kätevästi hakuehtojen yhteydessä. Matkavahti muistaa asettamasi hakukriteerit ja käyttää niitä etsiessään sinulle matkoja. Voit halutessasi asettaa useita matkavahteja erilaisilla kriteereillä.

Matkavahdin käyttöönottoa varten tarvitset vain sähköpostiosoitteen, johon matkavahti lähettää tiedon, kun äkkilähtöhakuun tulee sinua kiinnostavia matkatarjouksia. Tämän lisäksi sinun tulee valita, kuinka usein haluat tiedon kriteereihisi sopivista matkoista. Valintasi mukaan matkavahti lähettää matkalistauksen sähköpostiisi kerran päivässä tai viikossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Matkavahti on voimassa 30 päivää käytön aloittamisesta, jonka jälkeen se poistuu automaattisesti etkä saa enää matkakoosteita. Kun sopiva loma löytyy etkä tarvitse enää tietoa uusista matkatarjouksista, voi palvelun käytön lopettaa helposti myös aiemmin.

Matkojen hinnat ja saatavuus voivat muuttua nopeastikin, joten sähköpostiisi lähetetyn matkalistauksen tiedot saattavat vanhentua pian, jos joku toinen ehtii varaamaan juuri saman matkan ensin. Jos siis haluat varmistaa parhaan loman parhaaseen hintaan, kannattaa matkavahdin kokoamiin tarjouksiin tutustua mahdollisimman pian.

Kokeile matkavahtia Rantapallon äkkilähtöhaussa!

Kuva: Shutterstock

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sansibar, Tansania

Kokeile jotain uutta: esittelyssä Afrikan upeimmat rantalomakohteet

Näin valitset sopivan matkanjärjestäjän – seitsemän vinkkiä ensikertalaiselle

Málagan parhaat rannat – viisi vinkkiä aurinkoiseen lomaan

Kymmenen kaukokohdetta, jotka pitää kokea – lue nopeat faktat vuoden kiehtovimmista kohteista

Lisää aiheeseen liittyviä artikkeleja