Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Kaipaatko jotain uutta Kreikassa? Tässä matkatoimistojen kesän 2017 uutuudet

Istockphoto artikkelin kuva
Rantalomat
Matkatoimistojen kohdevalikoiman laajentuessa vuosittain suosituimpien kohteiden valikoima paranee entisestään. Katso, mitä uutta Kreikassa on tänä vuonna listoilla!
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 24.02.2017
facebook   whatsapp

Uusia kohteita ympäri Kreikkaa

Kreikka on suomalaisten ikisuosikki vuodesta toiseen, mikä näkyy hyvin vahvasti myös Suomessa toimivien matkatoimistojen valikoimissa. Kreikan kohdevalikoima paranee useimmilla matkatoimistoilla vuosittain, ja uusia kohteita lisätään listoille ahkerasti.

Kesälle 2017 suurimmilla matkatoimistoilla on neljä uutta kohdetta: Joonianmerellä sijaitseva Korfun saari, Pohjois-Kreikan sekä Luoteis-Kreikassa oleva Halkidikin niemimaa sekä Joonianmeren rannalla sijaitsevat Sivotan ja Ammoudian alueet.

Tutustu matkatoimistojen Kreikka-uutuuksiin!

Korfu tarjoaa rantoja, vuoria ja kreikkalaista idylliä

Sympaattinen Korfun saari on muun muassa Aurinkomatkojen ja Apollomatkojen kesän 2017 uutuuskohde. Joonianmerellä Albanian ja Kreikan rajan länsipuolella sijaitseva saari on käypä valinta paitsi rantalomailijalle myös kulttuuri- ja aktiivimatkailijalle.

Korfun viehätys perustuu kuvankauniisiin maisemiin, sillä turkoosina välkehtivä vesi ja korkealla kohoava vuoristo tekevät saaresta monipuolisen ja näyttävän lomakohteen. Saarella voi seurata todellista kreikkalaista elämänmenoa, sillä pienet kalastajakylät ja tunnelmalliset lomakohteet tarjoavat runsaasti elämyksiä.

Mieleenpainuva luontoloma Sivotassa

Tjäreborgin kesän 2017 Kreikka-uutuus on matkailijoille tutun Pargan pohjoispuolella Joonianmeren rannalla sijaitseva Sivota. Tunnelmallinen kylä soveltuu mainiosti rantaloman kohteeksi, sillä sen edustalla ja ympärillä on runsaasti monia rantoja, joista useat sijaitsevat näppärästi kävelymatkan päässä kylästä.

Oliivipuiden täyttämästä Sivotasta avautuu näyttävä vuorimaisema, joten kylässä voi todella lomailla keskellä kreikkalaista luontoa.

Rauhaa pienessä Ammoudian kylässä

Pargan eteläpuolella sijaitseva 300 asukkaan Ammoudia on niin ikään Tjäreborgin kesän 2017 uutuuskohde. Pienen kokonsa vuoksi kylä sopii ensisijaisesti matkailijoille, jotka etsivät rentoa ja rauhallista rantakohdetta.

Pikkuruinen kylä tarjoaa myös monia aktiivimahdollisuuksia, sillä esimerkiksi melonta ja veneily ovat hyvin suosittuja aktiviteetteja Ammoudiassa.

Halkidikin niemimaalla voi kokea sekä rannat että vuoriston

Thessalonikin eteläpuolella Pohjois-Kreikassa sijaitseva Halkidikin niemimaa on matkatoimisto Tuin Kreikka-uutuus kesällä 2017. Niemimaalla voi seurailla aivan tavallista kreikkalaista arkea, mutta nauttia myös tarvittavista matkailupalveluista.

Halkidikin alue jakautuu kolmeen niemimaahan, joilla jokaisella on omat erikoispiirteensä, eli alue tarjoaa matkailijalle runsaasti vaihtoehtoja. Näkemistä riittää rannoista vuoristoon.

>> Löydä edullinen matka Kreikkaan äkkilähtöhaun avulla!

Teksti: Inka Khanji
Kuva: Istockphoto

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.