Kuva: Istockphoto
Fuerteventura, Espanja

Hiekkadyynejä ja rauhallisia rantoja – tältä näyttää Fuerteventura

Kanariansaarten Fuerteventuran luonto on uskomattoman kaunis. Saari on tunnettu upeista rannoistaan, hiekkadyyneistään ja hyvistä vesiurheilumahdollisuuksista. Katso kuvat kiehtovasta Fuerteventurasta!

Sata kilometriä Saharaan

Fuerteventura on yksi Kanariansaarten lomakohteista ja sijaitsee saarista lähimpänä Afrikan rannikkoa. Fuerteventuralta on vain noin sata kilometriä Saharan aavikolle, minkä huomaa saaren monista upeista hiekkadyyneistä. Saarella on usein tuulista, mikä on tehnytkin siitä surffaajien lempikohteen.

Fuerteventura on rauhallisempi kohde kuin monet muista Kanarian suosikkikohteista. Tänne kannattaa matkustaa, mikäli etsit lomaltasi rauhaa, upeita hiekkarantoja ja urheilumahdollisuuksia. Lähde Fuerteventuran kuvakierrokselle ja suunnittele oma matkasi.

Monelle tärkein syy matkustaa Fuerteventuralle on upeat hiekkarannat, sill änäitä rantoja kehutaan Kanariansaarten kauneimmiksi ja ne tuovatkin mieleen Saharan aavikot. Rannat ovat kymmenien kilometrien mittaisia ja tilaa riittää runsaasti kaikille matkailijoille.

Myös Fuerteventuran luonto on kiehtovan kaunis. Saari on suhteellisen pieni, joten saaren kiertää päivässä joko julkisella liikenteellä tai vuokra-autolla. Matkan varrelta löytyy niin rantoja, hiekkadyynejä, pikkukaupunkeja kuten myös vehreitä vuoristomaisemia.

Katso kuvat Fuerteventuralta!

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

>> Lue lisää vinkkejä Fuerteventuralle Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Nella Rahkonen
Kuvat: Getty Images, Flickr / laBalza

Päivitetty: 15.2.2018

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (2 votes, average: 4,00 out of 5)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia