Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Helppo rantaloma Virossa! Pitkä hiekkaranta on parasta Viron kesäpääkaupungissa Pärnussa

Visit Estonia / Sven Zacek artikkelin kuva
Rantalomat
Tiesitkö, että reilun sadan kilometrin päässä Tallinnasta sijaitsee Viron paras rantaparatiisi? Pärnun arvostettu hiekkaranta on sekä paikallisten että matkailijoiden suosikki.
Teksti: Inka Khanji
Päivitetty: 20.07.2018
facebook   whatsapp

Onnistunut rantaloma Virossa

Upota varpaat pehmeään hiekkaan Viron Pärnussa ja nauti pitkästä hiekkarannasta. Kaupunki on suosittu kylpyläkaupunki ja kesäkohde, jota kutsutaan epävirallisesti myös Viron kesäpääkaupungiksi. Kesälomalaisten suosikiksi kaupunki on noussut juuri hulppean rantansa ansiosta, ja Pärnuun matkustetaan rutkasti myös Suomesta.

Kauniilla hiekkarannalla tunnelma on parhaimmillaan kuin Välimerellä, sillä merimaisemat jatkuvat kauas ulapalle, hiekkarantaa reunustaa tunnelmallinen rantapromenadi kauniine kojuineen ja rannan täyttävät iloiset lomalaiset.

Pärnu on Viron merkittävin lomakeskus, mikä näkyy myös palvelutarjonnassa. Kaupungissa on runsaasti ravintoloita, kahviloita sekä hotelleja, joiden joukkoon lukeutuu myös monia kylpylähotelleja. Rannan lisäksi Pärnu on tunnettu pitkän linjan kylpyläkaupunkina – Suomestakin sinne on tehty retkiä vuosikymmenten ajan.

Noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitseva matala ranta sopii loivuutensa vuoksi myös lapsiperheille. Rannalla on hyvät palvelut, sillä kioskien ja kahviloiden lisäksi rannalla on muun muassa minigolfrata, lasten leikkipaikkoja ja mahdollisuus kokeilla surffausta.

Katso matkailijoiden jakamia kuvia Pärnun pitkältä hiekkarannalta!

Henkilön Fiia (@fiiaaemilia) jakama julkaisu

Henkilön Tiina (@tiinaiivanainen) jakama julkaisu

Käyttäjän @svetkasok jakama julkaisu

>> Lue lisää vinkkejä Pärnuun Rantapallon kohdeoppaasta!

Teksti: Inka Khanji
Kuvat: Visit Estonia / Sven Zacek ja Instagram

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.