Kuva: Shutterstock
Dubai, Arabiemiraatit

Dubain rantaklubeilla bileet ovat keskellä päivää – 5 parasta vaihtoehtoa

Mikä Dubain rantaklubeista sopii sinulle? Tutustu viiteen suosittuun vaihtoehtoon.

Mitä ovat rantaklubit?

Dubaihin harvemmin lähdetään juhlimaan, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö kaupungissa osattaisi pitää hauskaa. Kostean brunssin lisäksi Dubaista löytyy toinenkin matkailijoiden suosima huvi: trendikkäät rantaklubit, joissa voi viettää vaikka koko päivän.

Rantaklubit – tai allasklubit – ovat usein hotellien yhteydessä toimivia päiväklubeja, joihin kuka tahansa voi ostaa pääsylipun. Usein klubeilta löytyy sekä ranta että uima-allas.

Rantaklubit ovat täyden palvelun ajanviettopaikkoja, joissa voi ottaa aurinkoa, uida, syödä lounasta sekä juhlia. Erityisesti viikonloppuna viihteestä vastaa yleensä dj tai muu esiintyjä. Viikolla rantaklubit ovat rauhallisempia, kun taas perjantaina ja lauantaina voi odottaa kunnon bileitä.

Jos oma majoitus on vaatimattomampi, ovat rantaklubit myös mainio tilaisuus päästä kurkistamaan Dubain luksushotelleihin ja nauttimaan niiden puitteista.

Klubien pääsymaksut riippuvat viikonpäivästä ja mahdollisista tapahtumista tai esiintyjistä, mutta alkavat yleensä noin 35 eurosta. Tiettyinä päivinä naisten liput voivat olla edullisempia kuin miesten. Selvitä etukäteen, mitä juomia, ruokia ja palveluja lipun hintaan kuuluu.

Kannattaa huomioida, että Dubaissa alkoholin anniskelun ikäraja on 21 vuotta, eikä julkisella paikalla humaltuneena esiintyminen ole kaupungissa suotavaa. Klubien sisäänpääsyjen ikärajat vaihtelevat kohteittain.

Lue esittelyt viidestä rantaklubista Dubaissa!

1. Nikki Beach

Nimi Nikki Beach on monille tuttu myös muista lomakohteista. Floridassa vuonna 1998 perustettu ketju on sittemmin levinnyt muun muassa Marbellaan, Koh Samuille ja Monacoon. Ja tietysti Dubaihin.

Hulppeista allasbileistään tutun ketjun taustalla on surullinen tarina: Nikki Beach on saanut nimensä perustaja Jack Penrodin 18-vuotiaana auto-onnettomuudessa kuolleen tyttären mukaan. Nyt rantaklubien sanomana onkin elämästä nauttiminen ja hetkessä eläminen.

Dubain Nikki Beach sijaitsee Pearl Jumeirahin saarella oman resort-hotellinsa yhteydessä. Ketjun muiden klubien tapaan myös täällä on täysin valkoinen sisustus. Klubilla on uima-allas, porealtaita, uimapatjoja ja helppo kulkuyhteys viereiselle rannalle.

2. Zero Gravity

Dubai Marinan alueella sijaitseva Zero Gravity on yksi Dubain suosituimmista rantaklubeista, joka houkuttelee erityisesti nuorta bilekansaa. Klubilla on iso lasireunainen uima-allas, aurinkotuoleja ja cabana-petejä, joissa on korkeammat hinnat.

Zero Gravityn kupeesta löytyy myös laskuvarjohyppyalue Skydive Dubai, joten altaalta voi bongata rohkeimpien hyppyjä. Viikonloppuisin klubilla voi yhdistää allas- ja rantapäivän brunssiin.

3. Playa Nomade

Palmusaari Palm Jumeirahin Rixos The Palm Dubai -hotellissa toimiva Playa Nomade on yksi Dubain uusimpia tulokkaita. Rantaklubi avattiin yllättäen suljetun edeltäjänsä El Chiringuiton tilalle lokakuussa 2018.

Tyyliltään Playa Nomade on varsin erilainen kuin monet muut Dubain rantaklubeista. Entisen El Chiringuiton tapaan myös Playa Nomade on sisustettu boheemiin tyyliin käyttäen inspiraationa Meksikon Tulumia. Jos viihdyt hieman maanläheisimmissä paikoissa, kokeile tätä klubia.

4. Summersalt

Jos haluat mahdollisimman hyvät näköalat Burj Al Arab -luksushotelliin, valitse rantaklubiksesi Summersalt. Jumeirah Al Naseem -hotellissa sijaitseva allasalue on näyttävä, ja täällä voit myös syödä hyvin. Tunnelmasta pitää huolta dj.

Klubin asiakkailla on käytössään yksityinen ranta. Jumeirah Al Naseem- ja Burj Al Arab -hotelleissa yöpyvät vieraat pääsevät rantaklubille ilmaiseksi.

5. Drift Beach Club

Luksushotelli One & Only Royal Miragen rantaklubi Drift Beach Club on tyylikäs ja hienostunut valinta lomapäivän viettoon. Klubi löytyy omalta yksityiseltä rannaltaan, josta aukeavat näkymät Palm Jumeirahin keinotekoiselle saarelle.

Drift Beach Club sopii matkailijoille, jotka kaipaavat hieman rauhallisempaa menoa. Alueella on infinity pool -allas, baari ja ravintola sekä upea sisustus.

Lue myös: Onko tämä Dubain upein uima-allas? Veden päällä oleva infinity pool on rakennettu Suomessa

Teksti: Maria Hietala
Kuvat: Shutterstock ja Instagram

Päivitetty: 25.10.2018

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös nämä

Arvostelut ja vinkit

1 Tähti2 Tähteä3 Tähteä4 Tähteä5 Tähteä (No Ratings Yet)

Kerro kokemuksesi ja jaa omat matkavinkkisi!

Kommentoi nimimerkillä tai Kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Mitä mieltä olet?

0 kommenttia