Hae äkkilähtöjä
hero taustakuva

Black Friday -matkatarjoukset 2022 – lennot ja pakettimatkat

artikkelin kuva
Rantalomat
Black Weekin aikana julkaistaan paljon tarjouksia lennoista, pakettimatkoista ja hotelleista. Kokoamme tähän päivittyvään artikkeliin parhaat Black Friday -tarjoukset matkailun alalta.
Teksti: Rantapallo
Päivitetty: 25.11.2022
facebook   whatsapp

Black Week -hinnoilla edullisesti matkalle

Black Week alkaa tänä vuonna maanantaina 21.11. ja huipentuu perjantaina 25.11. vietettävään Black Fridayhin.

Black Weekin aikana on usein ollut hyviä tarjouksia tulevan kevään ja kesänkin matkoista, joten valppaana olemalla voi päästä lomailemaan ensi vuonna edulliseen hintaan.

Päivitämme tarjouksia tähän artikkeliin sitä mukaa kuin tarjouksia julkistetaan.

Black Friday -tarjoukset: pakettimatkat

Kaikilla isoimmilla matkanjärjestäjillä, kuten Aurinkomatkoilla, TUI:lla ja Apollomatkoilla, on ollut Black Friday -tarjouksia viime vuosina.

Black Weekin aikana on saanut pakettimatkoja tarjoushinnoilla niin käynnissä olevalle talvikaudelle, mutta myös tulevan kesän valmismatkoja on yleensä ollut myynnissä tarjoushintaan.

Aurinkomatkat on julkaissut jo omat Black Friday -tarjouksensa. Tarjouksessa on muun muassa ensi kesän Kreikan-matkoja on myynnissä alkaen 495 € / viikko. Edullisimpia hintoja löytyy esimerkiksi Kosin ja Zakinthoksen saarille. Ensi kevään Kroatian-matkojen hinnat alkavat 676 € / viikosta. Aurinkomatkojen tarjoukset ovat voimassa vain perjantain 25.11. ajan.

Apollomatkoilla on tarjouksia talven lomista. Esimerkiksi Teneriffan-lomia on myynnissä talvelle alkaen 491 € / viikko. Tarjoukset ovat voimassa sunnuntaihin 27.11. asti.

TUI:n Black Friday -tarjoukset löytyvät täältä. Tarjouksia on muun muassa talven all inclusive -lomista Kanariansaarille, ja ne ovat voimassa maanantaihin 28.11. asti.

Virallisten Black Friday -tarjousten lisäki talvikaudelle löytyy muitakin hyviä matkatarjouksia. Tässä muutamia poimintoja ajankohtaisista äkkilähdöistä:

Black Friday -lentotarjoukset 2022

Myös lentoyhtiöillä on Black Weekin aikana tarjoushintaisia lentoja myynnissä.

Finnairin tarjoukset kohdistuvat tänä Black Fridayna Yhdysvaltain-kohteisiin. Meno-paluulennot esimerkiksi New Yorkiin ovat myynnissä alle 550 eurolla. Tarjoukset ovat voimassa maanantaihin 28.11 asti.

Air Balticin Black friday -tarjouksissa on muun muassa suoria meno-paluulentoja Tampereelta Müncheniin ja Kööpenhaminaan alle sadalla eurolla. Tarjoukset ovat voimassa tiistaihin 29.11. asti.

Norwegianin tarjoukset löydät täältä. Norwegianin Black Friday -tarjouslennoilla matkustusaika on 25.3. asti ja suoria reittejä löytyy Helsingistä noin 20 eri kohteeseen.

Lufthansa tarjoaa Black Fridayna light-lippuun maksutta ruumaan menevän matkatavaran ja istuimen etukäteisvarauksen maksutta. Tarjous on voimassa 28.11. asti ja koskee valikoituja Euroopan-lentoja.

 

Lue kommentit (0) Jätä kommentti

    Jätä kommentti

    Kommentoi nimimerkillä tai tai kirjaudu sisään. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.