♡ MEDIAKORTTI & YHTEISTYÖ

Olisiko mielessäsi blogiyhteistyö, haastattelu, työtarjous tai blogiin ja matkailuun liittyvä vinkki? Haluan kuulla Sinusta lisää!

 

LATAA PÖNDEKENGISSÄ -MATKABLOGIN MEDIAKORTTI

 

Kuka on Pöndekengissä -matkablogia kirjoittava Miraorvokki?

Menetin vaihto-opiskeluvuotenani palan sydämestäni Slovenialle. Olen valmistunut matkailualan restonomi, joka työllistyi suoraan koulusta matkailualan mielenkiintoisiin tehtäviin. Olen toiminut matka-asiantuntijana, viisumiasiantuntijana sekä sisällöntuottajana matkailualalla, mutta tällä hetkellä työskentelen onnellisena media-analyytikkona.

Juureni juontavat Parkanoon ja nykyinen tukikohtani löytyy Helsinki-Vantaan sydämestä. Rakastan ympäröivää maailmaa, pientä arjen luksusta, kekseliäitä yksityiskohtia, laadukasta viiniä  ja mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Suosikkimatkakohteisiini kuuluvat Balkan, Itä-Eurooppa ja Aasia.  Metsästän aina matkoiltani täydellisiä viini ja ruoka-yhdistelmiä ja matkustan useimmiten sisareni tai avopuolisoni kanssa. Matkustustyyliltäni on omatoiminen, välillä pakettimatkailija, sellainen go with the flow-tyyppi.

Paras reissu yhdistää matkan, ruoan ja hyvän viinin, paras hotelli on sellainen jolla on tarina kerrottavanaan. Matkalle lähden pääasiassa lomailemaan. Etsin aina matkoiltani jotain uutta ja autenttista. Tehty matka voi olla niin paketti kuin omatoiminen – kunhan sieltä jää tarinoita kotiin tuotavaksi.

Luvut:

Instagram (3019 seuraajaa), Facebook (511 tykkäystä) , Twitter (915 seuraajaa)

Blogissani vierailee uniikkeja lukijoita keskimäärin 6200 kpl kuukaudessa (otanta maaliskuu – elokuu 2018). Suurin lukijaryhmä on naiset (n. 80 %) ja suurimmat lukijaikäryhmät ovat 25-34-vuotiaat sekä 35-44- vuotiaat. Blogini sivuilla vieraillaan keskimäärin 1 min ajan. Matkablogin kirjoittamisen aloitin vuonna 2015.

 Minut tavoittaa sähköpostitse: [email protected]

Yhteistyöt ja referenssit:

Lehtijutut ja haastettelut:

Instagram-yhteistyöt:

Messut ja lippuarvonnat: