Suomen suurin matkablogiyhteisö

♡ MEDIAKORTTI & YHTEISTYÖ

Olisiko mielessäsi blogiyhteistyö, haastattelu, työtarjous tai blogiin ja matkailuun liittyvä vinkki? Haluan kuulla Sinusta lisää!

 

LATAA PÖNDEKENGISSÄ X MIRAORVOKKI -BLOGIN MEDIAKORTTI

Kuka on Pöndekengissä -blogia kirjoittava Miraorvokki?

Menetin vaihto-opiskeluvuotenani palan sydämestäni Slovenialle. Olen valmistunut matkailualan restonomi, joka työllistyi suoraan koulusta matkailualan mielenkiintoisiin tehtäviin. Olen toiminut matka-asiantuntijana, viisumiasiantuntijana sekä sisällöntuottajana matkailualalla, mutta tällä hetkellä työskentelen onnellisena media-analyytikkona viestinnän parissa.

Juureni juontavat Parkanoon ja nykyinen tukikohtani löytyy Helsinki-Vantaan sydämestä. Rakastan ympäröivää maailmaa, pientä arjen luksusta, kekseliäitä yksityiskohtia, laadukasta viiniä  ja mielenkiintoisia asukokonaisuuksia. Suosikkimatkakohteisiini kuuluvat Balkan, Itä-Eurooppa ja Aasia.  Metsästän aina matkoiltani täydellisiä viini ja ruoka -yhdistelmiä ja matkustan useimmiten kahden aikuisen kesken, en suurien ystäväporukoiden kesken. Matkustustyyliltäni on omatoiminen, välillä pakettimatkailija, sellainen go with the flow -tyyppi.

Paras reissu yhdistää matkan, ruoan ja hyvän viinin, paras hotelli on sellainen jolla on tarina kerrottavanaan. Matkalle lähden pääasiassa lomailemaan. Etsin aina matkoiltani jotain uutta ja autenttista. Tehty matka voi olla niin paketti kuin omatoiminen – kunhan sieltä jää tarinoita kotiin tuotavaksi.

Nykyään mukana kulkee myös pieni kääpiömäyräkoira Sava, joka on keitetty monessa sopassa. Pääasiassa Savan kanssa matkustaminen tapahtuu autolla tai junalla, mutta tämä pieni kääpiömäyräkoira on ennättänyt mukaan myös Sloveniaan nimensä, eli Sava-joen alkulähteille 1,5-vuoden iässä ja lentokoneella lentäen. Savan suosikkimatkoihin kuuluvat lyhyet hotelliviikonloput kaupungeissa ja rennot seikkailut maaseudulla.

Luvut:

Instagram (+ 3100 seuraajaa), Facebook (+ 550 tykkäystä) , Twitter (+ 1100 seuraajaa)

Blogissani vierailee uniikkeja lukijoita keskimäärin 6500 kpl kuukaudessa (otanta tammikuu – elokuu 2019). Suurin lukijaryhmä on naiset (n. 80 %) ja suurimmat lukijaikäryhmät ovat 25-34-vuotiaat sekä 35-44- vuotiaat. Blogini sivuilla vieraillaan keskimäärin 1 min ajan. Matkablogin kirjoittamisen aloitin tammikuussa 2015.

Olen myös aktiivinen LinkedIn-palvelun käyttäjä. Laita rohkeasti verkostoitumispyyntöä tulemaan! Minut löytää täältä nimellä: Mira Viitasalo.

 Minut tavoittaa sähköpostitse: [email protected]

Yhteistyöt ja referenssit:

Lehtijutut ja haastettelut:

Instagram-yhteistyöt:

Messut, lippuarvonnat ja lehdistömatkat: