Oman elämän kvartaalianalyysi – Q2 2019

Kesä, eikä mitään tekemistä? Maija Vilkkumaa kyllä valehteli semisti tuossa biisissään, sillä meikäläisen kesät tuntuu aina vilahtavan ohi valonnopeudella. Meinasin nääs jo unohtaa, että meitsin piti ottaa haltuun oman elämän kvartaalianalyysit, sillä kuukausianalyysit eivät onnistu meikältä blogin puolella, ei sitten millään.

Meitsin kesäviikonloput täyttyivät syyskuulle asti jo huhtikuussa. Meitsin kesään kuuluu aina perusmenot, mutta tänä kesänä viikonloppujen täyttymistä kiihdytti myös useat, ihanien ihmisten kolmekymppiset. Tämän viikon lauantaina pääsen juhlistamaan yhden parhaan lapsuusystäväni 30-vuotispäivää Helsingin kattojen yllä, mutta siitä lisää varmaan sitten Q3 2019 kvartaalianalyysissä.

Pidemmittä puheitta, tässä tuleekin oman elämän kvartaalianalyysi 2.0, eli Q2 2019. Oman elämän kvartaalianalyysin teemat ovat vuonna 2019 seuraavat: onnistumiset, fun fact, matkahommat, paras hetki, ei-niin-tähtihetki, sairausanalyysi, korvamadot ja mitä odotan seuraavalta kvartaalilta. Edellisen oman elämän kvartaalianalyysini (Q1 2019) löydät täältä.

Let’s analyse!

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Q2 onnistumiset: en ole (vieläkään!) ostanut yhtäkään sinihomejuustoa ja olen päässyt työhommissa erittäin kivaan balanssiin.

Eikö olekin mahtavat kaksi juttua, jotka täydentävät toisiaan? :–D Sinihomejuuston ostamattomuus oli mun Q1 2019 onnistuminen ja huomaamattani tuo on jatkunut myös Q2 2019 ajan. Olin siis vuonna 2018 ostanut S-ryhmän sovelluksen tietojen mukaan peräti 16 sinihomejuustoa, eikä tuossa edes ollut kaikki, koska olen ostanut niitä myös K-ryhmän puolelta. Näin ollen sinihomejuustottomuus on meikälle erittäin suuri onnistuminen – en olisi koskaan uskonut, että selviän näin kauan ilman sinihomejuustoa. Ehkä syksy muuttaa äänen kellossa, sillä syysillat, punaviini ja juusto kummittelevat jo pelottavasti takaraivossa.

Työrintamalla on myös onnistunut niin, että viihdyn tällä hetkellä erittäin hyvin työssäni. Työnkuvani vahvistettiin muuttuvaksi vielä Q2 2019 puolella, mutta itse uuteen työnkuvaan pääsen kiinni vasta nyt Q3 2019 puolella. Jatkan osan viikoistani media-analyysien parissa, mutta otan tilan haltuun tämän lisäksi markkinointitiimissämme. Olen aina halunnut työskennellä markkinoinnin tai viestinnän parissa ja tässä yhdistyy kivasti molemmat. Nyt on aika hyvä olla.

Q2 fun fact: vierailin Seinäjoella ihmisen luona, kenet olen nähnyt viimeksi yläasteella.

Olen elänyt melkein koko elämäni sosiaalisen median parissa. Irc-galleria muuttui aikoinaan Facebookiksi ja Facebook Instagramiksi, ja monet vanhat tutut kasvot ovat ”huomaamattani” pysyneet elämässäni. Tämän vuoden huhtikuussa yllätin itseni ja matkasin Seinäjoelle ”vanhan tutun” luokse. Tämä flikka oli oikeastaan meikälle tuttu vain yläasteen käytäviltä ja olimme molemmat jo silloin miettineet, että meillä molemmilla voisi oikeasti olla paljon yhteistä. Emme kuitenkaan koskaan saaneet puettua ajatuksiamme sanoiksi ja muutimme molemmat yläasteen jälkeen eri paikkakunnille opiskelemaan ja edelleen asumme satojen kilometrien päässä toisistamme.

Eräänä päivänä saimme lyötyä lukkoon molemmille sopivan viikonlopun. Kun saavuin Seinäjoelle P:n talon pihaan, niin mietin, että tästä päivästä on pakko tulla vain hyvä – ja niin siitä tulikin. On uskomatonta nähdä, kuinka hienon yhteyden voikaan löytää yläasteaikaisen tutun kanssa vuosien jälkeen. Uskaltakaa joskus lähteä, mikäli se tuntuu oikealta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiitos P illasta, otetaan pian uusiksi!

Q2 matkahommat: Japani, Slovenia ja kaupunkijuhannus veivät mennessään.

Alun perin meitsillä oli vain yksi suunnitelma Q2 2019 ajalle ja se oli n. vuosi sitten varattu matka Japaniin. Slovenian-matka ponnahti kuvioihin keväällä, kun tajusin, että me saataisiin koko talouden voimin hommattua juhannuksen jälkeinen viikko yhteiseksi vapaaviikoksi. En muista, että meidän taloudessa olisi kesälomat osuneet koskaan samalle ajalle, joten nyt tartuttiin tilaisuuteen ja otettiin Sava mukaan Sloveniaan. Näin ollen 1,5-vuotias kääpiömäyräkoira pääsi myös ensimmäiselle lennolleen, joka kuljetti Savan Sloveniaan. Tästä reissusta lisää vähän myöhemmin, kun heinäkuun työkiireet antavat taas blogille lisää aikaa.

Q2 2019 hemmotteli siis monin tavoin. Ensin kahdella viikolla Japanissa, sitten kaupunkijuhannuksella Sokos Hotel Presidentin juhannus-kerroksessa, jonka jälkeen nautittiin vielä viikko Slovenian auringosta. Ei huono kvartaali matkojen osalta.

Q2 paras hetki: Savan uiminen Sava-joella.

Jo ennen kuin Sava tuli elämääni, minulle oli selkeää, että tulevan koirani nimi tulee olemaan Sava. Nimi oli päätetty Slovenian Sava-joella vuonna 2014 vaihto-opiskelun aikaan. Juhannuksen jälkeen maisema vaihtui Suomesta Sloveniaan ja suuntasimme Savan kanssa Sava-joelle. Tämä voi kuulostaa monesta hassulta, mutta meitsille tuo oli ehdottomasti Q2 2019 paras hetki: nähdä oma, hartaasti odotettu ja rakas koira nimensä alkulähteillä.

Q2 ei-niin-tähtihetki: Olen tuhlannut aivan liikaa. Siis oikeasti aivan liikaa. Oikein hävettää itseäkin.

Jostain syystä olen saanut tuhlattua kauhean määrän rahaa Q2 2019 aikana. Keväällä tulee aina sellaisia muutosfiiliksiä – tekee mieli uusia vähän vaatekaappia, ostaa kotiin jotain kivoja uusia juttuja, käydä ystävien kanssa syömässä ja viettämässä iltoja, kun kesän aurinko alkaa lämmittää. Siihen päälle vielä yksi palkaton kaksiviikkoinen loma Japanissa ja avot, soppa on valmis.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Onneksi tässä nyt ei sentään vielä veneen alla olla, mutta on taas aika kurkata omaa kulutuskäyttäytymistään. Kevät ja alkukesä on kyllä meitsille aina tällainen loukku. Josko ensi keväänä osaisin budjetoida elämääni fiksummin, enkä antaisi kevään vain viedä mennessään?

Q2 sairausanalyysi: kipuilin perinteisesti lentokoneessa vietetyn ajan jälkeen, mutta selvisin suht vähillä sairasteluilla tämän kvartaalin aikana. Sairauksilta vei huomion kevät ja kesä ja niiden mukana mahtavat allergiani.

Olen allerginen mm. koivulle, pujolle, heinälle, pölylle, hevosille, kissoille.. ja ties mille muulle. Tämä kevät ja alkukesä oli kyllä allergioiden kanssa pahaa aikaa. Aika on kullannut sairausanalyysin muistot, sillä en muista ollenkaan, että millaisia flunssani Q2 2019 aikana edes olivat.

Q2: korvamadot: tietysti Rammstein – Ausländer. Tai oikeastaan koko Stadium Tourin settilista R+ uusi levy.

Rammsteinin Tampereen etappi Stadium Tourilla lähestyy ja meikä oli taas niin heikolla hetkellä liikkeellä, että menin ostamaan lipun lauantain lisäksi myös perjantain lisäkeikalle. Olin jo siis ostanut itselleni liput mahtavilta katsomopaikoilta lauantaille, mutta pieni ääni sisälläni huuteli, että sielu tarvitsee permantopaikankin. Onneksi lisäkeikka tuli, sillä nyt saan nauttia Rammsteinin keikasta sekä permannolla, että hyvillä katsomopaikoilla. Ah!

Niin ja se uus levy tältä saksalaiselta humppabändiltä. Sitä oli muuten odotettu.

Q2 mitä odotan seuraavalta kvartaalilta: odotan sitä, että saan hankittua lentoliput ensi vuoden heinäkuulle Berliiniin. En aseta vuoden 2019 seuraavalle kvartaalille sen suurempia odotuksia, sillä tällä hetkellä on yllättävän hyvä olla.

Palatakseni vielä löyhästi Q2 2019 korvamatoon ja heikkouteeni Rammsteinia kohtaan, voin paljastaa teille seuraavan: minä hullu menin, näin ja ostin – nimittäin liput Rammsteinin Stadium Tourille 2020. Meitsin ämpärilistalla on roikkunut aika pitkään seuraava tavoite: näe Rammstein kotiareenalla Berliinissä ennen kuin täytät 30. Ensi kesänä tuon saa viimein rastittaa pois listalta, sillä ensi kesänä, 29-vuotiaana (kääk!) tuo ämpärilistan haave viimein toteutuu. Olen varannut jo hotellin ja ostanut keikkalipun, mutta lentoliput uupuvat vielä, sillä odottelen ensiksi veronpalautukset tililleni.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Q3 2019 saa mun puolesta nyt yllättää mut, sillä meikän ainoa goal on nyt saada nuo Berliinin-matkan lentoliput takataskuun.

Miten teikäläisen Q2 2019 meni ja mitä odotat vuoden seuraavalta kvartaalilta?

 

Psst! Seuraathan meikäläistä ja blogia jo näissä kanavissa? Instagram: @miraorvokki, Facebook: @pondekengissa, Twitter: @miraorvokki

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Senni tiistai, 13 elokuun, 2019 at 16:48

    Voi vitsit, sä oot kyllä niin analyytikko, kun pitää tehdä oman elämän kvartaalianalyysi! <3 :D

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    UA-58281549-1