Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kun mies haluaa vain juoda kaljaa kotona, varaa lennot Prahaan!

Tässä yksi elämänviisaus, itse keksitty. Elämä on yksinkertaista, kun mies haluaa vain juoda kaljaa kotona, varaa lennot Prahaan! Ehkäpä tämä juttu kaipaa hieman alustusta?

Meidän taloudessa ei mieheltä kuule usein että hän haluaisi kitata olutta enempää kuin pullollisen. Eräänä päivänä istuimme sohvalla televisiota katsellen ja vierestäni kuului seuraavat sanat: ”mä vaan haluaisin jonain päivänä istua vaan kotona ja juoda hyvää olutta, testata kaikkia erilaisia oluita. Pitää semmoisen kalsarikänni-illan kotona, me ei olla koskaan tehty sellaista.” räjähdin nauruun ja niin mieskin. Totesin että loistava idea, pitää ostaa raidalliset pitkät kalsarit, niiden luulisi kuuluvan asiaan.

Tuon spontaanin lauseen sanottuaan, ei mies tiennyt mitä hän vielä edestään löytää. Seuraavana päivänä sähköpostissani oli uutiskirje Norwegianilta: lennot Prahaan 38 €/suunta. 

Koska olen suurella todennäköisyydellä yksi maailman spontaaneimmista shoppailijoista, ei siinä kauaa nokka tuhissut, kun löysin jo varausvahvistuksen joulukuulle sähköpostistani. Ajatus oli selkeänä mielessäni: toinen haluaa juoda erilaisia, itselleen uusia oluita ja olla vaan. Mielessäni tähän kuului myös hotelli, jossa on oma amme, jossa voi vain lillua olut kädessä. Mikä olisikaan siihen parempi paikka kuin Praha, sieltähän saa kaljaa!? Ja on siellä varmaan kivoja hotellejakin?!  Ja tuossa joulukuullahan olisi myös meille mieleenjäänyt päivä! Tämähän on kohtalo! Alla myös pieni demostraatio siitä, mitä mies sanoo ja miten nainen sen tässä taloudessa kuulee:

Mähän sanoin että mä haluan olla KOTONA ja juoda olutta! Tästä reaktiosta olisi pitänyt ottaa video, sillä tuo hetki naurattaa vieläkin molempia. Ollaan usein kotona puhuttu näistä miten mies sanoo ja miten nainen sen kuulee. Tämä on tosiaankin yksi malliesimerkki tästä tyylistä meidän taloudessa.

Seuraavassa hetkessä löysimme itsemme jo selaamassa Prahan hotellivalikoimaa reissumme ajalle ja löysimmekin hotellin jossa pitäisi olla oma amme! Loistavaa! Nyt selvitetään onko Praha uhka vain mahdollisuus, tajusin tätä postausta rustaillessani, että meillä olikin tosiaan varattuna Junior Suite keskustan liepeillä sijaitsevasta hotellista 190 € hintaan, (paikallinen tähtiluokitus ****). Syteen tai saveen siis, katsotaan mitä sitä edestään löytää! Hinta kuulostaa ainakin aika hyvältä.

Praha, lunasta mielikuvalupauksesi, tuo eteemme hyvää olutta, tuo hotelliimme amme, luo eteemme joulutorien tunnelma ja anna meille mainio reissu. Samalla juhlistamme Prahassa sitä, että tanssimme miehen kanssa upseerikoulun kurssijuhlassa 7 vuotta sitten ensimmäisen valssimme, minä talloin toisen varpaille ja olin maailman kömpelöin ja olen sitä edelleen. Enpä tuolloin kurssijuhlassa osannut ajatella, että 7 vuotta näistä kekkereistä istun tuon tyypin kanssa meidän yhteisen kodin sohvalla ja selailen hänen kanssaan hotelleja Prahaan ja lähden hänen kanssaan matkaan hyvän oluen toivossa.

Vielä ehditte antamaan parhaat vinkit Prahaan, laittakaa kommenttiboksi laulamaan! :—)

 

Psst! Seuraathan meikäläistä ja blogia jo näissä kanavissa? Instagram: @miraorvokki, Facebook: @pondekengissa, Twitter: @miraorvokki

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Sini / Sini matkakuumeessa torstai, 14 joulukuun, 2017 at 20:39

  Tää kuuluu vähän samaan sarjaan kuin että mun mies kommentoi, että ”menee dokaamisen puolelle” kun hän ottaa päivän toisen kaljan (esim. Siellä Prahassa, joka on ihana kaupunki). Ja mun mies ei juo kaljaa kuin joskus ja silloinkin sen yhden. Prahassa ja Roomassa meni kyllä 2 päivässä. <3

  • Reply miraorvokki perjantai, 15 joulukuun, 2017 at 12:40

   Hehe! Kuulostaa vallan tutulta! Olen nyt katsellut kaikkia ihania ravintoloita Prahassa ja ai että, tästä reissusta on pakko tulla hyvä. <3

 • Reply Tanja torstai, 14 joulukuun, 2017 at 21:21

  Prahassa on ihanan vanhankaupungin joulutorin jokaisella torilla ja aukiolla jonkinlainen joulutori. Praha on Kaunis, turisteista turvoksissa, keskustassa melko kallis mutta olut on halpaa. Olin siellä juuri neljä päivää perheen kanssa ja vähän kaikkea tehtiin mutta junaratakapakka jäi näkemättä, vink vink. Blogista löytyy postaus jossa jotain meidän haahuiluista.

  • Reply miraorvokki perjantai, 15 joulukuun, 2017 at 12:41

   Haahuilut on aina parhaita! :–) Kiitos vinkeistä!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakastan perjantai, 15 joulukuun, 2017 at 05:04

  Haha! Hyvää Prahaa! Mun jutut löytyy Praha-tagin alta, en saa nyt puhelimella linkattua. Joka tapauksessa Praha on ihana ja laitahan some sitten laulamaan hotellista, että onko hyvä. :)

  • Reply miraorvokki perjantai, 15 joulukuun, 2017 at 12:42

   Mä todellakin toivon että tuo yllättää! Hinta on tosi pieni, joten katsotaan voiko halvalla saada hyvää :–D Meillä on myös lentokenttäkuljetus hotellin puolesta, let’s see mitä tulevan pitää! Pidä peukkuja! :–D

 • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA perjantai, 15 joulukuun, 2017 at 08:27

  Uu Junior Suite, <3 Tätä jään kyllä odottamaan! Meillä oli Prahassa sellainen semi-räkäinen AirBnb-kämppä, veikkaan että teidän sviitit hakkaa meidän koirankopin mennen tullen ja vähän vielä palatessakin. Praha on hyvä paikka juhlistaa 7-vuotis ensivalssia, niin se maailma yllättää vaikka ei välttämättä olettaisi jotain. :)

  • Reply miraorvokki perjantai, 15 joulukuun, 2017 at 12:42

   Haha! Toivotaan että saadaan edulliseen hintaan hyvä maja! Vähän jännittää, mutta eiköhän tästä hyvä tule. Toivotaan että Praha hurmaa meidät molemmat. <3

 • Reply Inka sunnuntai, 17 joulukuun, 2017 at 10:20

  Haha, tää on kyllä ihan paras! :D :D :D Ihan mahtavaa reissua, mulla on omista Prahan-seikkailuista sen verran kauan aikaa että mitään viksuja tipsejä ei irtoa, mutta eiköhän kaupunki kuitenkin lunasta lupaukset. Ja onnea myös seitsemästä rakkauden vuodesta!

  • Reply miraorvokki tiistai, 19 joulukuun, 2017 at 08:50

   Kiitos Inka!! <3 Me ollaan kyllä nyt NIIN lumouduttu Prahasta, että aiotaan ehdottomasti lähteä reissuun uudelleenkin! Ai että!

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.