Suomen suurin matkablogiyhteisö

Huoneistosuositus Bangkokiin – The Waterford Sukhumvit 50

Maailmassa on monta kaupunkia jota vetävät minua aina luokseen. Yksi suosikeistani on Bangkok, Thaimaan miljoonakaupunki josta löytää aina jotain uutta. Mikäli etsinnässä on edullinen, hyvä huoneisto Bangkokissa, saanen esittää ratkaisun siihen tässä postauksessa. Yksi mieleenpainuvista huoneistomajoituksista Bangkokissa on mielestäni The Waterdord Sukhumvit 50, jossa pääset majoittumaan upeissa huoneissa eikä sinun tarvitse maksaa itseäsi kipeäksi. Ainakin reppureissun jälkeisenä, viimeisenä timanttina tämä huoneisto tuntui täydeltä luksukselta. Postauksen lopussa on myös pieni paljastus, joka varmasti ruokkii intoa lähtemään pitkälle reissulle Thaimaahan.

Osoite: 756/1 Sukhumvit 30/1, Klongton, Klongtoey, Bangkok 10110, Thailand

1-DSC01730

Suuria huoneita edullisesti

Olemme majoittuneet näissä huoneistoissa ainoastaan kahden makuuhuoneen sviitissä. Maksoimme majoituslystistä 45€/yö ja majoituksessa oli mukana kolme henkilöä. Huoneita ei siis ole hinnalla pilattu, eikä pienuudellakaan. Neliöitä huoneessamme oli noin 100, eli tässä majassa sai ottaa pientä etäisyyttä reppureissukavereihin. Molempien makuuhuoneiden yhteydessä oli oma kylpyhuone. Keittiössä oli perusvarusteet, olohuoneessa sohva ja televisio. Huoneet on sisustettu pelkistetysti ja raikkaasti. Kaiken kruunasi hiljainen uima-allas johon sai pulahtaa Bangkokin kuumuutta karkuun. Huoneiston sisäkuvat olivat kadonneet jonnekin bittiavaruuteen, joten alla olevat kuvat jouttu lainaamaan. Ylempi täältä ja alempi täältä.

42953839 Slide5

Hiljainen sijainti, mahtava sijainti

Sijainti ei ole aivan Bangkokin ruuhkaisimmassa ytimessä mutta huoneistoille on helppo suunnistaa tästä huolimatta. On Nutin BTS-asema on vain kilometrin päässä huoneistoilta, eikä sinne tarvitse itse kävellä sillä huoneistojen oma tuktuk-kuski hoitaa kuskaamisen asemalle. Aseman vieressä on myös pieni kauppakeskus mistä löytyy ruokakaupat ja muut tarvittavat, eli kokkaaminen huoneistossa onnistuu paremmin kuin hyvin mikäli halajaa omia ruokiansa syödä. Sijainnille täydet pisteet. Vaikka rakastan Bangkokin vilinää ja vilskettä, on välillä mukava nukahtaa hiljaisuuteen.

1-DSC01734

Ilmainen viisumi Thaimaahan 12/2016-2/2017

Viikon lisävinkki! Jos olet reissaamassa yli 30 päivän ajalle Thaimaahan tai sunnittelet sitä lähiaikoina, olethan huomannut että Thaimaan turistiviisumin saa nyt ilmaiseksi, aikavälillä 1.12.2016-28.2.2017? Lisää tietoa löydät Thaimaan suurlähetystön sivuilta. Ilmainen viisumi, mikä ihana syy lähteä reissuun!

Mikä on sinun täsmäsuosituksesi huoneistomajoitukseen Bangkokissa?

Psst! Seuraa meikäläistä ja blogia myös:

IG: @miraorvokki

Twitter: @miraorvokki

Facebook: @pondekengissa

Blogit.fi: Pöndekengissä

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana maanantai, 12 joulukuun, 2016 at 10:02

  Hyvännäköinen huoneisto! Sopisi täydellisesti myös meidän perhelomille. Bangkokissa on tullut pyörähdeltyä muiden reissujen ohessa, mutta muualla Thaimaassa ei ole tullut käytyä melkein kymmeneen vuoteen. Apua! Tilanne olisi korjattava…

  • Reply miraorvokki maanantai, 12 joulukuun, 2016 at 14:28

   Kymmenen vuotta! Se on pitkä aika! Nyt varaamaan matkaa ja tää huoneisto olisi varmasti erittäin passeli perhelomalle! Hyvin tilaa, rauhallinen sijainti ja kiva uima-allas. Valitettavasti en muista oliko täällä allasta lapsille, jos on tosi pieniä mukana. :)

 • Reply Laura / Laura's Itinerary tiistai, 13 joulukuun, 2016 at 12:56

  Onpa mageen oloinen majoituspaikka! Bangkok on vielä to do-listalla, one day, one day… :)

  • Reply miraorvokki torstai, 15 joulukuun, 2016 at 08:16

   Suositelen lämpimästi, Bangkok on ihan rakkautta <3

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta keskiviikko, 14 joulukuun, 2016 at 19:53

  Edullinen ja hyvännäköinen! :) Tätä tosiaan voisi harkita Bangkokissa, jos pienemmällä budjetilla lähtee reissuun. Isossa kaupungissa aikaa kulkemiseen menee anyway, joten ei oo niin justiinsa, missä hotelli sijaitsee. Oliko paikassa kuitenkin ihan respa jne?

  • Reply miraorvokki torstai, 15 joulukuun, 2016 at 08:18

   Unohdin muuten mainita! Huoneistossa oli ihan respa joka oli auki 24h :) Tää kyllä ylitti odotukset, sairaan hyvä hinta-laatu-suhde!

 • Reply Arna / Cocoa etsimässä torstai, 15 joulukuun, 2016 at 13:43

  Ohhoh, onpa edullinen ja hintaansa nähden aika hulppean näköinen! Bangkok kuuluu myös meidän lempikaupunkeihin, mutta nykyään tulee melkein majoituttua jossain vähän fancymmissä hotelleissa, se kun on kuitenkin suht edullista suomalaisittain. Mutta tämä mesta kannattaa selvästi laittaa korvan taakse, varsinkin jos kulkeminen onnistuu tolla tuktuk-skytrain-yhdistelmällä ihan näppärästi. Kaupungin sisällä kulkeminenhan on Bangkokin ruuhkissa se haasteellisin osuus…

  Mutta miten mä muistelisin, että Thaimaahan ei tartte viisumia ollenkaan alle 30 päivän reissuilla?

  • Reply miraorvokki torstai, 15 joulukuun, 2016 at 18:23

   Thaimaahan ei tarvitse ollenkaan viisumia alle 30 päivän matkalle mutta yli 30 päivän matkalle tarvitsee ja se on nyt ilmainen :)

   Tuo huoneisto oli kyllä erittäin edullinen! Kurkkasin hintoja nyt ja samaa luokkaa olivat – eli vahvaa suositusta pukkaa edelleen :)

 • Reply Katja torstai, 15 joulukuun, 2016 at 22:50

  Oon aina halunnut käydä Bangkokissa! Kivan näköinen paikka.

  • Reply miraorvokki perjantai, 16 joulukuun, 2016 at 10:39

   Bangkok on kyllä sulattanut mun sydämen! Vahva suositus :)

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.